UBS sallii varakkaiden asiakkaiden käydä kauppaa krypto-ETF:illä Hongkongissa – Digital Transformation News

Reportedly, Hong Kong on June 1 rolled out a digital-asset regulatory regime

UBS Group AG liittyi kilpailijoidensa, kuten HSBC Holdings Plc:n, kanssa salliessaan Hongkongissa olevien asiakkaiden käydä kauppaa joillakin krypto-sidottuilla pörssirahastoilla kaupungin pyrkiessä edistämään digitaalisen omaisuuden keskusta.

Kolme arvopaperi- ja futuurikomission valtuuttamaa krypto-ETF:ää ovat varakkaiden asiakkaiden ulottuvilla UBS:n Hongkongin alustalla perjantaista alkaen, asian tunteva henkilö sanoi ja pyysi olla tunnistamatta häntä keskustelemassa yksityisistä tiedoista. Sveitsin pankki sisälsi Samsung Bitcoin Futures Active-, CSOP Bitcoin Futures- ja CSOP Ether Futures ETF:t, henkilö sanoi ja lisäsi, että asiakkaat voivat myös käyttää koulutusmateriaaleja riskien ymmärtämiseksi. UBS kieltäytyi kommentoimasta.

Hongkong otti 1. kesäkuuta käyttöön digitaalisen omaisuuden sääntelyjärjestelmän, joka on suunniteltu sekä suojelemaan sijoittajia että vauhdittamaan keskuksen kehittämistä. Sääntöjen mukaan SFC antaa yksityissijoittajille mahdollisuuden käydä kauppaa merkittävillä rahakkeilla lisensoiduissa pörsseissä. Virasto sallii tällä hetkellä futuuripohjaiset ETF:t ja arvioi, sallitaanko spot-crypto ETF:t. Kaupungin krypto-pivotin oletetaan auttavan palauttamaan sen imago huippuluokan finanssikeskuksena, mutta työntö kärsi takaiskun lisensoimattoman JPEX-pörssin äskettäisen räjähdyksen seurauksena petossyytösten keskellä. Hongkong tiukensi tämän jälkeen kryptoteollisuuden valvontaa perustamalla yhteisen SFC:n ja poliisin työryhmän auttamaan epäilyttävän toiminnan seurantaa.

Kryptosektori on hitaasti toipumassa vuoden 2022 1,5 biljoonan dollarin markkinarikoksesta ja korkean profiilin romahduksista, kuten Sam Bankman-Friedin FTX-alustan konkurssi. Spekulaatio, jonka mukaan Yhdysvallat voi sallia maan ensimmäiset spot Bitcoin ETF:t, on myötävaikuttanut suurimman merkin hinnan kaksinkertaistumiseen tänä vuonna. Rahoituslaitokset ovat maailmanlaajuisesti varovaisia ​​noudattamisriskeissä, mutta on olemassa merkkejä kasvavasta sitoutumisesta kryptotalouteen. DBS Group Holdings Ltd. on ilmoittanut aikovansa hakea lisenssiä krypton tarjoamiseen Hongkongin asiakkaille. ZA Bank Ltd., Hongkongin suurin virtuaalipankki, aikoo tarjota token-to-fiat-valuuttamuunnoksia lisensoiduilla alustoilla. Julius Baer Group Ltd:n tukema kryptopankki SEBA Bank AG on saanut yksikölleen luvan tarjota kryptopalveluja Hongkongissa.

CSOP Bitcoin Futures- ja CSOP Ether Futures -rahastot laskutettiin Aasian ensimmäisinä listattuina Bitcoin- ja Ether-futuurien ETF-rahastoina, kun ne lanseerattiin joulukuussa. Molemmilla rahastoilla ja Samsung-ajoneuvolla on suhteellisen vaatimaton yhteenlaskettu varat, noin 70 miljoonaa dollaria, mikä on osoitus siitä, kuinka kiinnostus kryptoa kohtaan on laskenut verrattuna markkinoiden pandemian aikakauden puomin korkeuksiin.

Samankaltaiset artikkelit