ConsenSys julkaisee Ethereum-pohjaisen skaalauspaketin Linea

ConsenSys is a blockchain platform

Cointelegraphin mukaan ConsenSys, lohkoketjualusta, sai päätökseen Linean, Ethereum-pohjaisen skaalauskokoelman, lanseerauksen. Heidän odotetaan yhdistävän yli 150 kumppania, jotka ovat saavuttaneet yli 26 miljoonaa dollaria Etherissä (ETH 1 822 dollaria) tähän mennessä.

”Tavukoodin kanssa yhteensopivat zkEVM:t, kuten Linea, tarjoavat vahvemmat turvallisuustakuut kuin nykyiset skaalausratkaisut ja ylläpitävät EVM:n – yleisimmän älykkään sopimusten täytäntöönpanoympäristön – verkkovaikutuksia”, Declan Fox, Linean vanhempi tuotepäällikkö selitti.

Lähteet paljastivat, että Fox lisäsi, että Linea pystyy tukemaan erilaisia ​​Web3.0-käyttötapauksia. Väitetään, että sen alhaiset transaktiokustannukset voivat tehdä siitä erityisen hyödyllisen hajautetun rahoituksen (DeFi) sovelluksissa, Cointelegraph lisäsi.

”Linea on saumaton, jotta olemassa olevat DeFi-protokollit ja DApp-kehittäjät voivat rakentaa koostettavia rahalegoja, jotka yhdessä luovat innovatiivisia käyttökokemuksia”, Fox kertoi Cointelegraphille.

Samankaltaiset artikkelit