Citigroupin paras saudipankiiri Carmen Haddad varapuheenjohtajaksi – Banking & Finance News

Citigroup, bank, Carmen Haddad, banking, advisory capacity, private banking, investment banking

Citigroup Inc. nimesi Carmen Haddadin, yhden yrityksen johtavista pankkiireista Lähi-idässä, varapuheenjohtajaksi yrityksen aikoo syventää liiketoimintaansa alueella. Citigroupin Saudi-Arabian maajohtajana Haddad auttoi johtamaan yhdysvaltalaisen pankin ponnisteluja palauttaakseen läsnäolonsa kuningaskunnassa viime vuosina, Bloombergin henkilökunnalle osoittaman muistion mukaan. Haddadista tulee nyt Lähi-idän varallisuus- ja pankkitoiminnan varapuheenjohtaja, muistiossa sanotaan.

”Uudessa tehtävässään Carmen keskittyy tarjoamaan korkean tason vuoropuhelua ja kattamaan keskeisiä suvereeni-/valtio- ja yksityispankkiasiakkaita”, Citigroupin Lähi-idän ja Afrikan johtaja Ebru Pakcan sanoi muistiossa. ”Hän jatkaa myös neuvonantajana avainroolia Citin läsnäolon laajentamisessa”, Britanniassa, muistiossa sanotaan.

Citigroupin tiedottaja vahvisti muistion sisällön.

23-vuotias Citigroupin veteraani Haddad nousi alun perin yrityksen Lähi-idän yksityisen pankkiosaston riveissä. Hänet nimitettiin lopulta Qatarin maaupseeriksi vuonna 2013, ennen kuin hän otti tehtävän Saudi-Arabiassa vuonna 2017.

Uudessa roolissaan Haddad johtaa Citigroupin Lähi-idän perhetoimistoaloitetta yrityksen pankki- ja varallisuusyksiköille.

Muistion mukaan Fahad Al-Deweesh korvaa Carmenin Saudi-Arabian liiketoiminnan maajohtajana vuoden loppuun mennessä. Al-Deweesh raportoi Pakcanille, kun taas Haddad raportoi Manolo Falcolle, Citigroupin globaalille varapuheenjohtajalle asiakaspankkitoiminnasta ja vanhempien asiakkaiden kattavuuden johtajalle.

Al-Deweesh liittyi Citigrouppiin aiemmin tänä vuonna JPMorgan Chase & Co:sta, jossa hän oli Britannian investointipankkiyksikön toimitusjohtaja. Hän jatkaa tehtävässään Saudi-Arabian toimitusjohtajana ja kuningaskunnan pankkipäällikkönä.

Saudi-Arabiasta on tulossa yhä tärkeämpi markkina globaaleille pankeille, kun kuningaskunta ryhtyy suunnitelmaan monipuolistaa talouttaan pois öljystä myymällä osuuksia valtion omistamissa yrityksissä ja investoimalla uusille toimialoille.

Samankaltaiset artikkelit