CFTC keskittyy DeFi-alustoille viimeisimmässä Yhdysvaltain kryptotorjunnassa

Reportedly, US government has set its sights on decentralised finance

US Commodity Futures Trading Commission aloitti täytäntöönpanotoimia kolmea hajautettua rahoitusyhtiötä vastaan ​​ja ilmoitti, että lisää saattaa olla tulossa.

CFTC väitti torstaina, että yritykset Opyn Inc., ZeroEx Inc. ja Deridex Inc. rikkoivat viraston sääntöjä antamalla yhdysvaltalaisten asiakkaiden käydä kauppaa digitaalisen omaisuuden johdannaisilla ilman rekisteröitymistä. Sääntelyviranomainen määräsi yritykset lopettamaan ja lopettamaan CFTC-sääntöjen rikkomisen ja vaativat niitä maksamaan 250 000 dollarin, 200 000 dollarin ja 100 000 dollarin siviilioikeudellisia sakkoja. Yksikään kolmesta yrityksestä ei myöntänyt tai kiistänyt sääntelijän syytöksiä osana sovintoratkaisujaan. Yritykset eivät heti vastanneet kommenttipyyntöihin.

Yhdysvaltain hallitus on enenevässä määrin kohdistanut huomionsa hajautettuun rahoitukseen tai alan tunnetuksi DeFi:hin. Alustojen avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa, lainata ja lainata digitaalista omaisuutta ilman välittäjän kautta. Viime kuukausien aikana virastot ovat laatineet sääntöjä, määrääneet seuraamuksia ja käynnistäneet täytäntöönpanotoimia varoittaakseen DeFi-toimijat. ”Jossain matkan varrella DeFi-operaattorit saivat ajatuksen, että laittomista liiketoimista tulee laillisia, kun niitä helpottavat älykkäät sopimukset”, CFTC:n valvontajohtaja Ian McGinley sanoi lausunnossaan. ”He eivät.”

CFTC saavutti äskettäin voiton hajautettua autonomista organisaatiota, nimeltä Ooki DAO, vastaan, jonka se väitti käyttäneen laitonta kauppapaikkaa ja rikkoneen muita viraston sääntöjä. Liittovaltion tuomari määräsi kesäkuussa yrityksen sulkemaan ja maksamaan yli 600 000 dollarin sakon. Kaikki CFTC:n jäsenet eivät tukeneet viraston toimintaa torstaina. Republikaanien komissaari Summer Mersinger antoi eriävän lausunnon ja sanoi, että sääntelijän tulisi keskittyä ensin selkeiden sääntöjen antamiseen DeFille täytäntöönpanon sijaan, etenkin kun on kyse alustoista, jotka eivät ole syyllistyneet petokseen tai vahingoittaneet käyttäjiään. ”Olen huolissani siitä, että komissio näissä tapauksissa ottaa uuden askeleen täytäntöönpanotoimien tiellä, kun meidän pitäisi olla tekemisissä yleisön kanssa”, hän sanoi.

Samankaltaiset artikkelit