Budjetti 2024: Hallitus keskittyy infrastruktuuriin, asumiseen kaikille kaapeli- ja lankateollisuuden kysynnän lisäämiseksi – RR Kabel

Budjetti 2024: Hallitus keskittyy infrastruktuuriin, asumiseen kaikille kaapeli- ja lankateollisuuden kysynnän lisäämiseksi - RR Kabel

Budjetti 2024: Rajesh Jain RR Kabel Limitedin talousjohtaja neuvotteluissa Mintin kanssa sanoi, että hallituksen jatkuva keskittyminen infrastruktuurin kehittämiseen ja kaikkien budjetin asumiseen edistää kaapeli- ja lankateollisuuden kasvua.

Kaapelien ja johtojen kysyntä jatkuu vahvana ja infrastruktuurin ja kaikkien asumisen lisäksi panostaminen uusiutuvaan energiaan (aurinko ja tuuli) sekä sähköajoneuvojen työntö on suotuisaa.

RR Kabel oli raportoinut vahvan 18,4 %:n vuotuisen liikevaihdon kasvusta johdot ja kaapelit -segmentissä vuoden 24 ensimmäisen yhdeksän kuukauden aikana ja 19,7 %:n kasvun nopeasti liikkuvien sähkötarvikkeiden (FMEG) segmentissä. Sen tavoitteena on lopettaa vuosi 20 %:n vuosikasvulla.

RR Kabel Ltd oli raportoinut liikevaihdosta Rs. Joulukuun vuosineljänneksen aikana 1 633,5 crorea oli kasvanut 10 % edelliseen vuoteen verrattuna ja 1,5 % vuoden 2010 ensimmäiseen neljännekseen verrattuna. Tulos ennen korko- ja veropoistoja (Ebitda) Rs. 112,6 crores kuitenkin laski 5,8 % vuotta aiemmasta ja 7 % edelliseen vuosineljännekseen verrattuna.

Kabel’s Jain sanoi, että operatiiviseen suorituskykyyn voi jäädä vaikutus tietyllä vuosineljänneksellä, koska kustannusten läpikulku voi kestää jonkin aikaa. Kuparin kustannukset olivat nousseet kustannusten aikana ja läpimeno olisi voinut viivästyä. Jain kuitenkin sanoi, että yritys on sitoutunut saavuttamaan 140 bps:n marginaaliparannuksen koko vuodelle 24. tilikauden aikana. Ensimmäisen yhdeksän kuukauden Ebitda-marginaalit ovat kasvaneet 173 peruspistettä.

Neljäs vuosineljännes on vahvin yhtiölle ja koko toimialalle.

Nopeasti liikkuvan sähkötavaraalueen kysyntä pysyy vaimeana. Kysyntään vaikuttaa edelleen ja se voi johtua myös Jainin alhaisemmasta likviditeetistä. Kilpailu on kovaa ja kausiluonteiset tekijät ovat vaikuttaneet tuotteiden kasvuun fanina.

FMEG-kasvun pitäisi kuitenkin parantua eteenpäin.

RR Kabel täyttää sen capex suunnitelmat 500 Crore FY24 ja FY25 aikana ja suunnittelee myös FY26. Kasvatakseen 20 % , Capexin on jatkettava , sanoi Jain .

· Voitto ennen veroja (PBT): Rs. 95,9 miljoonaa euroa

· Voitto verojen jälkeen (PAT): Rs. 71,0 miljoonaa euroa

The

Avaa etujen maailma! Oivaltavista uutiskirjeistä reaaliaikaiseen osakeseurantaan, tuoreisiin uutisiin ja henkilökohtaiseen uutissyötteeseen – kaikki on täällä, vain napsautuksen päässä! Kirjaudu sisään nyt!

Julkaistu: 30. tammikuuta 2024, 15.32 IST

Samankaltaiset artikkelit