bitsCrunchin BCUT-tunnuksen yhteisömyynti päättyy 24 minuutissa – Digital Transformation News

Going bitsCrunch’s official website, it aims to elevate the global Web3.0 ecosystem

bitsCrunch, hajautettu tekoälyllä toimiva Web3.0-analytiikkaverkko, on ilmoittanut, että BCUT:n – bitsCrunch-verkon alkuperäisen apu- ja hallintotunnuksen – yhteisömyynti myytiin loppuun 24 minuutissa.

Virallisen tiedotteen mukaan yhteisömyynti keräsi 3,85 miljoonaa dollaria ja lisäsi bitsCrunch-yhteisöön yli 3 300 ainutlaatuista token-haltijaa. Yli 38 000 ainutlaatuista rekisteröijää ja osallistujia 163 maasta, BCUT:n yhteisömyynti tarjosi tiettävästi seitsemän prosenttia 70 000 000 BCUT:n kokonaistarjonnasta hintaan 0,055 dollaria per merkki. Ennen myyntiä uskotaan, että rekisteröityneet rahoittivat lompakkoaan 21 miljoonalla dollarilla.

Ymmärrettyjen tietojen mukaan varhaisille käyttäjille annettiin mahdollisuus ansaita BCUT-tunnuksia suorittamalla tiettyjä tehtäviä. Lähteet viittaavat siihen, että testnet-kampanja houkutteli yli 27 000 ainutlaatuista lompakkoa, joista monille myönnettiin etuoikeus yhteisön myyntiin. BitsCrunch-tiimin odotetaan jakavan 20 % ostetuista tokeneista yhteisölleen verkkojulkaisun yhteydessä, joka on tällä hetkellä varattu tammikuulle 2024.

Kun marssimme kohti pääverkon lanseerausta, uskon, että tämä yhteisömyynti sulkee verkostomme kasvuvuoden vuonna 2023, ja odotamme innolla, että pääsemme jatkamaan tätä vauhtia vuonna 2024”, bitsCrunchin perustaja ja toimitusjohtaja Vijay Pravin sanoi.

Samankaltaiset artikkelit