Terveydenhuollon innovaatioiden kaksinkertaistuvan 60 miljardiin dollariin vuoteen 2028 mennessä – Banking & Finance News

IIFL Finance

Intian IIFL Finance kertoi keskiviikkona, että suurin osakkeenomistaja Fairfax India on suostunut tarjoamaan yritykselle jopa 200 miljoonan dollarin likviditeettitukea päiviä sen jälkeen, kun maan keskuspankki kielsi yritystä maksamasta kultalainoja, mikä nosti likviditeettihuolia sijoittajien ja lainanantajien keskuudessa.

”Olemme olleet pitkäaikaisia ​​sijoittajia IIFL-yritysryhmässä ja meillä on täysi luottamus ja luottamus yhtiön vahvaan johtoryhmään, jota johtivat Nirmal Jain ja R Venkataraman”, sanoi Prem Watsa, Fairfax Intian puheenjohtaja, joka omistaa noin 15 prosenttia. osuuden IIFL Financesta.

RBI määräsi maanantaina IIFL Financen lopettamaan kultalainojen sanktioiden, maksamisen ja myynnin välittömästi vedoten ”olennaisiin valvontahuoleihin” kultalainasalkussaan.

IIFL Financen osakkeet ovat menettäneet noin 36 % RBI:n toimeksiannon jälkeen ja olivat viimeksi 20 % pudonneet keskiviikkona pörssin määräämän kaupankäyntialueen alemmalla tasolla. ”Olemme sitoutuneet noudattamaan täysin RBI:n direktiivejä ja kasvattamaan liiketoimintaa sääntelijän ohjauksessa”, sanoi Nirmal Jain, IIFL Financen toimitusjohtaja ja perustaja.

Samankaltaiset artikkelit