Bitcoinin arvo putoaa, kun kauppiaat pohtivat todennäköistä reaktiota spot-ETF:ihin – Digital Transformation News

Avalanche and Solana posted larger losses than Bitcoin in the past 24 hours

Bitcoin piti perääntymisen, kun kauppiaat arvioivat, kuinka kryptomarkkinat voisivat reagoida, jos sääntelijät täyttävät odotukset hyväksymällä ensimmäiset Yhdysvaltain pörssinoteeratut rahastot, jotka sijoittavat suoraan tokeniin. Suurin digitaalinen omaisuus on pudonnut 2,4 % viimeisen 24 tunnin aikana ja sen arvo oli 42 400 dollaria keskiviikkona klo 10.31 Singaporessa. Bitcoin on noussut 156 % tänä vuonna, mikä on osittain vedonlyönti siitä, että ETF:t rohkaisevat uutta kysyntää.

Yksi keskeinen kysymys on, kannustaako todellinen vihreä valo tuotteille voittoa tavoittelemaan, koska sijoittajat ostavat huhuja ja myyvät uutisia. Toisin sanoen, mahdollinen kiinnostus BlackRock Inc:n ja Fidelity Investmentsin kaltaisten Bitcoin-ETF:ien suhteen on edelleen epäselvä. Markkinat ovat ”melkein varmoja”, että US Securities & Exchange Commission antaa luvan spot Bitcoin ETF:ille ennen 10. tammikuuta, Castle Island Management LLC:n perustajaosakas Nic Carter sanoi Bloomberg Television -kanavalla. Rahastot laajentavat kryptosijoittajien joukkoa keskipitkällä aikavälillä, hän sanoi, samalla kun he varoittivat ”uutisten myyntitapahtuman” mahdollisuutta lähimpänä.

Pienemmät rahakkeet, kuten Avalanche ja Solana, tuottivat suurempia tappioita kuin Bitcoin viimeisen 24 tunnin aikana, kun taas meemijoukon suosikit, kuten Dogwifhat, myös upposivat. Binance-pörssin kolikko BNB voitti myynnin 10 prosentin nousulla. Bitcoinin etenemistä tänä vuonna ovat vauhdittaneet myös odotukset korkojen laskusta Yhdysvalloissa. Ralli on osittain korjannut vahingot vuoden 2022 äkillisestä romahduksesta, joka kaikui ympäri kryptoteollisuutta. Token on alle vuoden 2021 pandemian aikakauden ennätyksensä, lähes 69 000 dollaria.

Samankaltaiset artikkelit