DoT pyytää teleoperaattoreita estämään haitalliset ulkomaiset puhelut Intian pörssistä – Market News

DoT, Department of Telecommunications, malicious calls, Indian stock exchanges, top news, latest news, share market news,

Department of Telecommunications (DoT) on varoittanut yleisöä haitallisista puheluista kansainvälisistä numeroista, jotka levittävät vääriä tietoja Intian pörssistä, ja kehottanut ihmisiä ilmoittamaan tällaisista tapauksista teleoperaattoreille.

Tällaiset haitalliset puhelut ovat antikansallisten elementtien alulle ja niiden tarkoituksena on aiheuttaa paniikkia, virallisessa tiedotteessa kerrottiin, että teleoperaattoreita on ohjattu estämään haitalliset puhelut tällaisista numeroista.

X:ssä (aiemmin Twitterissä) DoT varoitti yleisöä haitallisista puheluista kansainvälisistä numeroista, jotka levittävät vääriä tietoja Intian pörssistä. ”Tallennettu viesti kehottaa myymään Intian osakkeita ennen maaliskuun 12. päivää väittäen BSE:n ja NSE:n uhkaavan tuhoutumisen”, DoT:n sosiaalisen median varoituksen mukaan.

Haitallisista puheluista tiedotteessa todettiin: ”Kansalaisia ​​pyydetään ilmoittamaan DoT:lle osoitteeseen help-sancharsaathi@gov.in tai heidän telepalveluntarjoajilleen, kun he saavat tällaisia ​​puheluita.”

Samankaltaiset artikkelit