Bitcoin on yhdistymässä teknologiaosakkeiden kanssa krypton harrastajien iloksi

Correlations between Bitcoin and traditional assets weakened in the 2022 crash of virtual coins

Se, mikä on hyväksi osakesijoittajille, näyttää olevan jälleen hyödyllistä kryptovaluuttojen harrastajille, kun Bitcoin rakentaa uudelleen korrelaatiotaan teknologiaosakkeiden kanssa.

Kahden omaisuusluokan välisen suuntasuhteen katkeamisen jälkeen kesäkuussa suurin digitaalinen valuutta on palannut heijastamaan nousevan Nasdaq 100 -indeksin hintamuutoksia. Tekninen kellokello on kasvanut tänä vuonna yli 40 % tekoälyn ylenpalttisessa vauhdissa.

”Bitcoinilla on suuri ylireagointi uutistapahtumiin, ja jos sitä ei ole, odotan sen korreloivan enemmän osakkeiden kanssa”, sanoi kryptoanalytiikkayrityksen CCDatan tutkimusjohtaja Josh de Vos. ”Näen korrelaation nousevan seuraavien kuukausien aikana.” Bitcoinin ja Nasdaq 100:n 30 päivän korrelaatiokerroin on palannut lähes 0,4:ään verrattuna negatiiviseen 0,1:een kesä- ja heinäkuussa. Lukema 1 tarkoittaa, että resurssit liikkuvat peräkkäin, kun taas miinus-1 tarkoittaa, että ne liikkuvat vastakkaisiin suuntiin.

Takaisin pandemian aikakaudella valtavien ärsykkeiden sekä krypto- että teknologiaosakkeet nousivat yhtä aikaa. Korrelaatiot Bitcoinin ja useiden perinteisten omaisuuserien välillä heikkenivät vuoden 2022 virtuaalikolikoiden romahduksen seurauksena, mikä johti sijoittajien kiinnostuksen vähentymiseen markkinoita kohtaan. Bitcoin nousi kolmatta päivää peräkkäin ja nousi peräti 2,2 % 26 692 dollariin. Nasdaq 100 nousi 0,8 prosenttia.

Yksi ironia hintojen noustessa tapahtuvien samanaikaisten liikkeiden jatkumisesta on se, että harrastajat pitivät alun perin Bitcoinia korreloimattomana perinteisten rahoitusvarojen kanssa.

Samankaltaiset artikkelit