Korkeimman oikeuden asianajaja löydettiin kuolleena Noidan kodista, aviomies piileskeli varastohuoneessa 24 tuntia

Supreme Court lawyer killed by husband at Noida home

61-vuotias korkeimman oikeuden asianajaja löydettiin kuolleena asunnostaan ​​Sektorilla 20 sunnuntaina ja Noidan poliisi pidätti hänen miehensä hänen murhansa vuoksi maanantaina.

Poliisi kertoi, että syytetty piiloutui bungalowin varastohuoneeseen lähes 24 tuntia rikoksen tekemisen jälkeen sunnuntaina, India Today raportoi.

Tapaus paljastui, kun Renu Sinha, 61-vuotias uhri, ei vastannut veljensä toistuviin puheluihin kahden päivän aikana. Huolestuneena hänen veljensä ilmoitti asiasta poliisille.

Delhi-kauhu: Aviomies puukotti vaimonsa kuoliaaksi uskottomuusepäilyn takia, pidätettiin

Päästyään väkisin bungalowiin poliisi löysi Renun ruumiin kylpyhuoneesta. Sillä välin hänen miehensä, joka oli kadonnut tapauksen jälkeen ja jota Renun veli syytti rikoksesta, ei ollut tavoitettavissa, koska hänen puhelin oli sammutettu. Veli paljasti myös, että parilla oli usein riitoja, PTI raportoi.

Tämän jälkeen poliisi käynnisti hänet etsinnässä ja löysi hänet bungalowin varastosta. Asianajajan aviomiehen väitettiin lukitseneen bungalowin ja pakenevan terassilla olevaan tyhjään varastohuoneeseen. Myöhemmin hänet pidätettiin ja vietiin kuulusteltavaksi.

Kuulustelussa hän myönsi, että hän oli suunnitellut myydä heidän bungalowinsa 4 miljoonalla rupialla ja jopa ottanut ennakkoa, mutta hänen vaimonsa vastusti myyntiä. Kuollut asianajaja oli taistellut syöpää vastaan, ja hänet oli vasta äskettäin, kuukausi sitten, julistettu syöpättömäksi.

Haryana: Nuori kuoli, ystävä loukkaantui ihmisryhmän hyökkäyksen seurauksena Faridabadissa

Esitutkinnassa selvisi, että Renu saattoi kuolla liialliseen verenhukkaan, mutta tarkka kuolinsyy varmistuu post mortem -selvityksen jälkeen.

Poliisi on kerännyt todisteita rikospaikalta ja tutkinta on parhaillaan käynnissä.

Samankaltaiset artikkelit