Binance Labs investoi Zero-knowledge-proof-teknologiaan

Binance Labs is a crypto exchange

Nollatiedonkestävän teknologian uskotaan saavan edelleen kiinnostusta ja investointeja, kun Binance Labs, krypto-pörssi, tulee ensimmäisenä yrityksenä, joka investoi ZK-kestävään infrastruktuuriin. Uskotaan, että infrastruktuurin on luonut Delphinus Lab, totesi Cointelegraph.

Binancen riskipääomaosaston odotetaan ilmoittaneen sijoituksestaan ​​Delphinus Labin nollatietoiseen WebAssembly (zk-WASM) -virtuaalikoneeseen. Oletettavasti zk-WASM on avoimen lähdekoodin virtuaalikone, joka voi tukea ZK:n laskenta- ja sovellusohjelmistojen kehityssarjoja, Cointelegraph lisäsi.

”ZkWASM Hub esittelee virtaviivaisen moniketjuisen suorituskerroksen, jonka avulla kehittäjät voivat helposti ottaa käyttöön ja hallita WASM-tuettuja sovelluksiaan dynaamisessa kokoelmaympäristössä”, Delphinus Labin perustaja, toimitusjohtaja Sinka Gao selitti.

Lähteet paljastivat, että investointi on tarkoitettu innovatiivisen teknologian ja kriittisen infrastruktuurin parantamiseen uusien sektoreiden tehostamiseksi. Lisäksi tämä sisältää muun muassa modulaarisen lohkoketjun, likvidit panokset hajautetut rahoitusprotokollat ​​ja ZK-suojatut ratkaisut, Cointelegraph totesi.

Samankaltaiset artikkelit