Olen palannut! Bitcoin vetää ”Terminaattorin”, kun se ylittää 40 000 dollarin kynnyksen; onko kaikki synkkää eikä tuomiota – Digital Transformation News

Reportedly, BTC’s open interest value went up from .89 million to .64 billion

Vastuuvapauslauseke ”Sijoitukset ovat markkinariskejä, lue kaikki järjestelmään liittyvät asiakirjat huolellisesti” näyttää pätevän myös kryptovaluuttasijoituksiin. Otetaan esimerkki Bitcoinista (BTC)! Ei niin kauan sitten kryptovaluutta kamppaili ylittääkseen 30 000 dollaria. Viimeaikaisessa tilanteessa se ei kuitenkaan vain asettunut lähelle 40 000 dollarin hintaluokkaa, vaan on ylittänyt sen, ja sen odotetaan saavuttavan 45 000 dollarin tason. ”Tämä 40 000 dollarin hintataso saattaa toimia lähtökohtana tulevalle härkämarkkinoille. Makrotasolla Federal Reserven odotukset koronlaskuista näyttävät nostaneen hyödykkeiden hintoja, ja BTC on noussut lähes 15 000 dollarilla viimeisen kuukauden aikana. Kun otetaan huomioon Yhdysvaltain talouden taantuman mahdollisuus, rahastonhoitajat ennustavat 80 prosentin konsensustasoa koronlaskutrendistä vuonna 2024”, Bitget Researchin pääanalyytikko Ryan Lee kertoi FE TransformX:lle.

Markkinaraporttien perusteella BTC ylitti 40 000 dollarin hintaluokan ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun se oli viimeksi saavuttanut arvon huhtikuussa 2022. Ymmärtääksemme BTC:n hinnan nousu johtuu siitä, että arvopaperit ja arvopaperit ovat hyväksyneet monet spot-BTC ETF:t. Exchange Commission (SEC), yhdysvaltalainen valtion virasto. Uskotaan, että spot-BTC-ETF:t voivat saada valtuutuksen jo tammikuussa 2024. Viimeaikaisen kehityksen mukaan monikansallinen sijoitusyhtiö BlackRock on turvannut 100 000 dollarin siemenrahaston ensi vuonna odotettuun spot-BTC ETF:ään. BTC-pohjaisen rahoituspalveluyrityksen Swan Bitcoinin mukaan muita spot-BTC-ETF:itä, joita sijoittajien tulisi tarkkailla ensi vuonna, ovat Simplify BTC Strategy PLUS Inc ETF (MAXI), ProShares Short BTC Strategy ETF (BITI), VanEck BTC Strategy ETF ( XBTF), ProShares BTC Strategy ETF (BITO) ja Global X Blockchain & BTC Strategy ETF (BITS).

”Uskon, että BTC:n arvon nousua voidaan pitää positiivisena merkkinä tuleville ETF:ille. Kun Bitcoinin hinta vakiintuu ja osoittaa joustavuutta korkeammilla tasoilla, se voisi vahvistaa ETF:ien viranomaishyväksynnän tarvetta, mikä mahdollistaa perinteisempien sijoittajien pääsyn kryptovaluuttamarkkinoille. Alan toimijoiden, niin yksilöiden kuin instituutioidenkin, tulee toimia varoen ja tehdä perusteellinen tutkimus ennen sijoituspäätösten tekemistä”, Web3.0-suoratoistosovelluksen Chingari toimitusjohtaja Sumit Ghosh korosti.

Huolimatta vilpillisistä kysymyksistä, jotka koskevat Sam Bankman-Friedia, FTX:n perustajaa ja entistä toimitusjohtajaa sekä Changpeng Zhaoa, jotka erosivat Binancen toimitusjohtajan roolistaan, mediaraportit ovat osoittaneet, että BTC:n arvo on noussut tänä vuonna 150 %. X:n, entisen Twitterin, kryptoanalyytikon @rektcapitalin havaintojen mukaan BTC-hinta voisi turvata 45 000 dollarin arvon ennen neljättä puolittumistapahtumaa, jonka aikajana on huhtikuussa 2024. Santimentin, kryptovaluuttamarkkinatietojen analyytikot toimittavat tiedot. alusta, on maininnut, että BTC:n hinta voi nousta jopa 50 000 dollariin perustuen tekijöihin, kuten BTC:n kysynnän kasvuun tai kryptovaluutan kauppiaiden osallistumiseen voiton tavoittamiseen. Lisäksi alusta kertoi myös nähneensä FOMO (Fear Of Missing Out) -trendin korrelaatiossa BTC-hinnan nousun kanssa. CoinGlassin, kryptovaluuttojen futuurikaupankäynti- ja tietoalustan toimittama analyysi osoitti, että BTC:n avoin korko 1. joulukuuta – 5. joulukuuta nousi noin 17 %. Raporttien mukaan BTC:n avoimen koron arvo nousi 16,89 miljoonasta dollarista 19,64 miljardiin dollariin, ensimmäistä kertaa joulukuun 2021 jälkeen.

3. joulukuuta 2023 amerikkalaisen pörssin Nasdaqin virallinen verkkosivusto raportoi, että BTC-arvon nousun lisäksi myös muiden kryptovaluuttojen, kuten Dogecoinin (DOGE) ja Ethereumin (ETH), hinnat nousivat, mikä vei maailmanlaajuinen kryptovaluuttojen markkina-arvo 1,51 biljoonaan dollariin 1,6 prosentin kasvun ansiosta. 6. joulukuuta 2023 (13.08 Intian normaaliaikaa) CoinMarketCap, kryptohintaseurantasivusto, ilmoitti BTC:n hinnaksi noin 43 530 dollaria 852,17 miljardin dollarin markkina-arvolla. Lisäksi kryptovaluuttapörssin Changellyn tulevaisuudenennusteet osoittivat, että BTC:n hinta nousee 3,67 % ja on 43 880 dollaria 7. joulukuuta 2023. Markkinoiden odotukset ovat osoittaneet, että BTC:n hintoja parin viime vuoden aikana tehdyn tarkastelun perusteella Vuonna 2024 kryptovaluutan vähimmäisarvon tulee olla 19 838,03 dollaria ja enimmäisarvon 43 539,87 dollaria, mikä voi nostaa sen keskimääräisen kaupankäyntihinnan 67 241,70 dollariin.

”Yhdysvaltain Fedin odotetaan laskevan korkoa vuonna 2024, mikä saattaa lisätä markkinoiden likviditeettiä. Yhdysvaltain rahoituspalvelukomitea, joka kutsuu 8. joulukuuta koolle digitaalisten omaisuuserien kuulemistilaisuuden, voi johtaa sijoittajansuojaan keskittyvään sääntelykehykseen, joka voi osoittautua hyödylliseksi digitaalisten omaisuuserien markkinoille. BTC ETF -hyväksynnän ympärillä olevan optimismin pitäisi jatkossakin luoda positiivisia tunteita maailmanlaajuisessa digitaalisen omaisuuden yhteisössä, ja voimme odottaa tämän vauhdin jatkuvan”, sanoi Shivam Thakral, digitaalisen omaisuuden pörssin BuyUcoinin toimitusjohtaja.

Samankaltaiset artikkelit