Bharti Hexacomin listautumisanti avautuu 3. huhtikuuta – IPO-uutisia

IPO< market news, financial express, Bharti Hexacom IPO, IPO news

Teleoperaattori Bharti Airtelin tytäryhtiö Bharti Hexacomin ensimmäinen osakemyynti avataan yleisölle 3. huhtikuuta.

Kolmipäiväinen listautumisanti (IPO) päättyy perjantaina jätetyn Red Herring Prospektin (RHP) mukaan 5. huhtikuuta ja tarjouksen ankkurikirja aukeaa päiväksi 2. huhtikuuta.

Tämä on ensimmäinen listautuminen tilikaudella 2024-25.

Ensimmäinen julkinen osakeanti on puhtaasti nykyisen osakkeenomistajan Telecommunications Consultants India Ltd:n tekemä myyntitarjous enintään 7,5 miljoonan osakkeen (joka edustaa 15 prosentin osuutta) osakkeita.

OFS:n kokoa on pienennetty 7,5 miljoonaan aiemmin suunnitellusta 10 miljoonasta oman pääoman ehtoisesta osakkeesta.

Koska listautuminen on täysin OFS, koko tuotto menee myyville osakkeenomistajille, eikä yhtiö saa varoja annista.

Bharti Hexacom sai huomautuskirjeensä 11. maaliskuuta pääomamarkkinoiden sääntelyviranomaiselta Sebiltä julkista liikkeeseenlaskua varten.

Promoottori Bharti Airtel omistaa 70 prosenttia ja loput 30 prosenttia valtion omistamasta Telecommunications Consultants India Ltd:stä.

Bharti Hexacom on viestintäratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa kuluttajille matkaviestinpalveluja, kiinteän verkon puhelin- ja laajakaistapalveluita asiakkaille Rajasthanin ja Koillis-Intian televiestintäpiireissä.

Se on asiakasmäärällä mitattuna maailman johtavien matkapuhelinoperaattoreiden joukossa ja konsernin liikevaihdolla mitattuna Intian suurin integroitujen viestintäratkaisujen toimittaja tilikaudella 2023.

Huolimatta vahvoista ylälinjasta ja toimintaluvuista, yhtiön nettovoitto laski 67,2 prosenttia vuoden 2010 vastaavaan ajanjaksoon verrattuna ja oli 549,2 miljardia rupiaa 23:lla tilikaudella. Tämä lasku johtui suuremmasta pohjasta, joka johtui edellisen vuoden poikkeuksellisista 1 951,1 miljoonan Rs:n voitoista.

SBI Capital Markets Ltd, Axis Capital, BOB Capital Markets, ICICI Securities ja IIFL Securities ovat arvovaltaisia ​​johtajia liikkeeseenlaskuun.

Yhtiön oman pääoman ehtoiset osakkeet listataan BSE:ssä ja NSE:ssä.

Samankaltaiset artikkelit