Bajaj Allianz Life, Satin Creditcare -mustesopimus parantaa henkivakuutuksen saatavuutta maaseutualueilla

The collaboration will provide financial security in case of any unfortunate incident

Vahvistaakseen taloudellista osallisuutta Intian maaseutualueilla Bajaj Allianz Life on solminut strategisen sopimuksen Satin Creditcaren kanssa.

Strategisen kumppanuuden Coverfoxin kanssa Satin Creditcaren asiakkaat voivat saada lainoja mukautetuilla vakuutussuunnitelmilla Bajaj Allianz Lifelta sen 1 386 konttorin kautta valtakunnallisesti, yhtiöt mainitsevat lausunnossaan. Sopimus allekirjoitettiin Haryanan Gurgaonissa, ja se sitoutui työskentelemään yhdessä parantaakseen taloudellista osallisuutta Intian maaseudulla.

”Bajaj Allianz Lifen, Satin Creditcaren yhteistyö, jota Coverfox taitavasti tukee, on omistettu taloudellisen turvan tarjoamiseen ja siihen, että asiakkaat voivat saavuttaa tavoitteensa täysin vaivattomasti. Tavoitteemme on varmistaa ja antaa asiakkaille olennainen suoja ja varmistaa, että heidän perheidensä elämäntavoitteet pysyvät oikeilla jäljillä, jos sattuu mikä tahansa valitettava tapahtuma”, Bajaj Allianz Lifen instituutioiden jakelupäällikkö Dheeraj Sehgal totesi.

Lisäksi yhteistyö tarjoaa taloudellista turvaa mahdollisen valitettavan tapahtuman varalta. Se hyödyntää Coverfoxin teknistä infrastruktuuria helpottaakseen vakuutusten ostamista, myyntiä ja huoltoa digitaalisesti.

Jatkamme sitoutumistamme kattavien rahoitusratkaisujen toimittamiseen, jotka vahvistavat ja tarjoavat suojaa laajalle yli 3 miljoonan jäsenen perheellemme. Uskomme, että tämä kumppanuus tarjoaa perusteellisen turvan. Se antaa asiakkaillemme mahdollisuuden selviytyä elämän epävarmuustekijöistä itsevarmasti ja joustavasti, Satin Creditcare Network Ltd:n toimitusjohtajan puheenjohtaja HP ​​Singh mainitsi.

Bajaj Allianz Life Assured Wealth Goal Platinum Smart Income -suunnitelma

Asettaakseen uuden standardin taloudelliselle suojalle ja tulojen vakaudelle Bajaj Allianz on äskettäin myös julkaissut Life Assured Wealth Goal Platinum Smart Income -vakuutussuunnitelman.

Taattujen maksujen alkaessa jo toisen vakuutusvuoden alussa, vakuutus tarjoaa yksilöille mahdollisuuden räätälöidä taloudellisia tarpeitaan saavuttaakseen monipuoliset elämäntavoitteet varhaisessa vaiheessa, olipa kyseessä sitten lapsen koulutuskulujen kattaminen tai lomamatka.

Henkivakuutuksen päävakuutuksen lisäksi henkivakuutus tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia, joten se on sopiva valinta sekä takuuta että joustavuutta hakevalle asiakkaalle.

Ei-sidottu, ei-osallistuva henkilökohtainen henkivakuutus tarjoaa säännöllisiä tuloja ja parannetun vakuutusmaksun tuoton (RoP), joka varmistaa ehdokkaan taloudellisen turvan vakuutuksenottajan valitettavan kuoleman tapauksessa tulojakson aikana.

”Bajaj Allianz Lifen tavoitteena on tarjota vakuutus- ja sijoitusratkaisuja laajalle ja monipuoliselle asiakassegmentille. On olemassa merkittävä segmentti, joka etsii vakautta volatiliteetin keskellä yhdistettynä joustavuuteen, ja Bajaj Allianz Life Assured Wealth Goal Platinum sopii heille. Tämä politiikka tarjoaa mielenrauhaa yksilöille ja perheille, jotka purjehtivat tämän päivän taloudellisissa haasteissa. He nauttivat molempien maailmojen parhaista puolista – takuusta ja joustavuudesta – mikä antaa heille mahdollisuuden saavuttaa paitsi pitkän aikavälin myös lyhyen aikavälin elämäntavoitteensa. Jatkamme tuotevalikoimamme tarkastelua ja innovoimme pysyäksemme jatkuvasti kehittyvän taloudellisen ympäristön ja asiakkaiden tarpeiden edellä”, Bajaj Allianz Lifen toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja Tarun Chugh sanoi.

Suunnitelma toimii kahdessa yksinkertaisessa vaiheessa. Ensin päätät palkkion summan ja keston, jonka haluat maksaa sen. Toiseksi valitset alkamisvuoden ja kuinka kauan haluat saada tuloja, jolloin voit kohdistaa maksut tiettyihin taloudellisiin virstanpylväisiisi tai tarpeisiisi.

Samankaltaiset artikkelit