Global City -projekti, jonka tarkoituksena on lisätä investointeja Dwarka Expresswaylle ja muihin kiinteistökeskuksiin Gurugramissa

Global City project to ramp up investments in Dwarka Expressway & other property hubs in Gurugram. (Representative Image)

Lokakuuhun 2026 mennessä valmistuvan Haryanan hallituksen kunnianhimoinen monikäyttöinen hanke – Global City Gurugram – sisältää asuin- ja kaupallisia komplekseja, katukaupan tiloja, erityistalousalueita (SEZ), korkean teknologian teollisuustiloja ja piirrettyjä kehityskohteita. , ja omavaraisen ja osallistavan sosiaalisen infrastruktuurin odotetaan lisäävän investointeja Dwarka Expresswaylle. Se rakennetaan yhtenäiseksi kyläksi 1080 hehtaarin alueelle sektoreille 36B, 37A ja 37B Dwarka Expresswayn esikaupunkialueella.

Hankkeessa on futuristisia ja älykkäitä kaupunkiominaisuuksia, kuten lenkkipuisto, kuntosali, monikäyttöinen nurmikko, vehreät viheralueet, hienot vesistöt ja tilavat tiet. Haryana State Industrial and Infrastructure Development Corporation (HSIIDC), valtion omistama elin, jolla on velvollisuus kehittää monimiljoonainen keskusyritysalue, on aloittanut rakentamisen ensimmäisen vaiheen myönnettyään 940 miljoonan rupian tarjouskilpailun teiden rakentamiseen. ja muut infrastruktuuripalvelut, kuten sähkö- ja vesihuolto. Global City Gurugram on myös valmis olemaan avainkehitys Delhi-Mumbai Industrial Corridorille (DMIC), jonka investointipotentiaali on lähes 15 miljardia dollaria.

Vielä loppuvaiheessa olevasta Dwarka Expresswaysta on tullut kuuma kiinteistökeskus, jossa monet tunnetut rakennuttajat ovat alkaneet investoida ja kehittää hankkeita alueella. Intian suurimmaksi kyläksi mainostettu Global City Gurugram on ainutlaatuinen valtion vetämä sijoitus, joka todennäköisesti tuo suotuisan tuoton jokaiselle sijoittajalle, joka haluaa ostaa kiinteistön Dwarka Expresswaylta useiden tekijöiden, kuten useiden tekijöiden vuoksi. – solmuyhteydet, työmahdollisuudet ja investointien bulk-up, joita alue isännöi lähivuosina. Alan lähteiden mukaan infrastruktuurin yhteydet muuttuvat valtavasti, kun osavaltioiden ja kaupunkien välisten linja-autojen terminaalit ja integroitu multimodaalinen liikennekeskus rakennetaan lähelle Global Cityä.

Luksuskiinteistöt ovat kehityksensä huipussaan Gurugramissa. Kun Dwarka Expressway näkee investointien kukoistavan, kiinteistökehittäjät ovat sitä mieltä, että valtion johtama Global City Gurugram lisää vain osakaupungin investointeja. Kiinteistön ostaminen Dwarka Expresswaylta ei tarjoa vain vahvoja kaupungin sisäisiä yhteyksiä, vaan se on myös strategisesti yhteydessä viereisiin alueisiin, kuten Delhiin, ja kansallisiin moottoriteihin, kuten NH-48 ja Central Peripheral Road.

Vikas Garg, Ganga Realtyn yhteinen toimitusjohtaja, sanoi samasta asiasta: ”Dwarka Expresswaystä on tullut valtava luksuskiinteistösijoituskäytävä. Sektori 84 lähellä Dwarka Expresswayta on tullut korkealuokkainen asuinkiinteistöjen keskus. Ihmiset haluavat elää mukavaa ja ylellistä elämää sijoittamalla rahansa laadukkaisiin asuntoihin, joissa on erilaisia ​​virkistysympäristöjä ja korkean teknologian turvaominaisuuksia. Hyvin ansaitsevat osastot pitävät sisällään asunnonostotavoitteitaan, jotka viittaavat ylellisyyteen ja ylellisiin koteihin. Siksi luksuskiinteistöt ovat kokeneet valtavan nousun viime vuosina, etenkin pandemian jälkeen. Uber-ylelliset asunnot, suuret kodit, kuten 3- ja 4BHK:t, ja kattohuoneistot ovat asunnon ostajien suurimpia vaatimuksia, ja loppukäyttäjien kysyntä ylittää tarjonnan. Lisäksi Global City -projekti auttaa vahvistamaan ja lisäämään investointeja alueella.

Ei vain Dwarka Expressway, vaan myös muut lähellä olevat asuinalueet menestyvät Global Cityn ansiosta. Strategisesti yhdistetty Dwarka Expressway, NH-8, Gurgaon-Faridabad Road ja tuleva DMIC, Golf Course Extension Road tukee eloisia asuin- ja liikerakennuksia, ja ylellisistä itsenäisistä kerroksista on tulossa asunnonostajien suosikkisijoituskategoria.

Trehan Groupin toimitusjohtaja Saransh Trehan sanoi: ”Itsenäisistä kerroksista on viime aikoina tullut Gurugramin kehittynein asuntokategoria, ja uusia käytäviä, kuten Golf Course Extension, on kehitetty intensiivisesti. Suurin osa tästä voi johtua ylitulvasta kysynnästä, jossa asunnonostajat ovat heikentäneet useat siihen liittyvät pitkäaikaiset ylivoimaiset edut, kuten suurempi jälleenmyyntikapasiteetti, alhaisempi huoltoarvo, korkea kiinteistön hinnannousu ja ympäristöystävälliset edut, kuten alempi hinta. vähätiheyksistä johtuvaa saastumista. Golf Course Extension Road isännöi joitakin parhaista itsenäisistä kerrosten kiinteistövaihtoehdoista. Tilavat asunnot, lisääntynyt yksityisyys ja turvallisuus sekä lisääntynyt viheralueiden yhdistäminen ovat muutamia houkuttelevia ominaisuuksia, jotka houkuttelevat asunnonostajat investoimaan tähän kategoriaan. Strategisen sijaintinsa, vahvojen infrastruktuuriyhteyksien ja lukuisten muuttovalmiiden kiinteistöjen ansiosta Golf Course Extension Road on elvyttänyt Gurugramin kiinteistömarkkinoita.

Samankaltaiset artikkelit