Ayodhyan temppelin avajaisten vaikutus: Nämä osakkeet tuottavat lähes 150 % kuukaudessa – Market News

Top picks on Ram Mandir Stocks

Ayodhyan Ram Mandirin Prana Pratishtha -seremonian ympärillä vallinneen raivon ja jännityksen jälkeen useat osakkeet ovat nousseet. Nämä osakkeet kuuluvat ensisijaisesti yrityksille, jotka ovat suoraan mukana temppelin rakentamisessa tai jotka hyötyvät tulevasta turistivirrasta. Jotkut laskurit ovat tuottaneet jopa 150 % viimeisen kuukauden aikana.

Tässä ovat suosituimmat osakkeet, joita kannattaa katsoa –

Larsen & Toubro

Sen jälkeen kun arvostettu ”Shri Ram Janmabhoomi Temple” -projekti varmisti marraskuussa 2020 Lord Ramin temppelin rakentamiseksi Ayodhyaan, Larsen & Toubro (L&T), insinööri- ja rakennusala, on kokenut voimakkaan nousutrendin osakekannassa. Kolmen vuoden aikana tämän infrastruktuurijättiläisen osakekurssi on muuttunut multibaggeriksi ja nousi yli 233 %. Alkaen 1 080 rupiasta 17. marraskuuta 2020, varasto oli 3 605 rupiaa 15. tammikuuta 2024.

Pakka Oy

Pienyhtiön osake on nähnyt huikean 150 prosentin nousun tammikuussa. Tämä nousu johtuu Pakka Oy:n roolista kompostoitavien lautasten, kulhojen ja lusikoiden toimittamisessa Prana Pratishtha -seremoniaan 22. tammikuuta.

Majoitus Kamat, valitse omasi runsaasta valikoimastamme

Kamat Hotels, jonka markkinaosuus on alle 900 miljoonaa rupiaa, on kokenut kiitettävän 71 prosentin nousun osuudessaan tässä kuussa. Yhtiö aikoo vihkiä käyttöön uuden 50 huoneen hotellin Ayodhyaan ja on ilmoittanut aikovansa avata kaksi muuta hotellia temppelikaupunkiin.

SIS Ltd

Yksityisen turvallisuuskonsernin SIS Ltd:n osakkeet nousivat 18 prosenttiin sen jälkeen, kun yhtiö ilmoitti, että yhtiö on allekirjoittanut sopimuksen Ram Mandir Trustin kanssa henkilöstönsä sijoittamisesta Ayodhyan temppelikompleksiin.

Praveg

Praveg, joka avasi luksustelttakeskuksen Ayodhyaan, on nähnyt tammikuussa merkittävän 35 %:n osuutensa nousun. Huippuylellisessä telttakaupungissa on 30 telttakapasiteettia ja yksi ravintola.

Majoitus Apollo Sindoori, valitse omasi runsaasta valikoimastamme

Chennaissa toimiva Apollo Sindoori Hotels on nähnyt merkittävän 54 prosentin nousun osakkeissaan tässä kuussa. Majoituspalveluiden hallinta- ja tukipalveluyritys rakentaa parhaillaan Ayodhyan Tedhi Bazariin monitasoista pysäköintitilaa vieraiden ajoneuvoille.

Thomas Cook

Sijoittajat ovat kiinnittäneet huomionsa matkanjärjestäjä Thomas Cookiin, jonka osakkeet ovat nousseet noin 18 prosenttia. Yritys on käynnistänyt uskonnollisia matkapaketteja, jotka keskittyvät Ayodhyaan, Varanasiin ja Prayagrajiin.

IRCTC

Sijoittajat, jotka haluavat hyödyntää matkailuteemaa, ovat kääntyneet IRCTC:n puoleen, jolla on monopoli junalippujen online-varauksissa. Osake on noussut tässä kuussa 17 prosenttia.

Indigo

Päivittäiset lennot Ayodhyan ja Delhin välillä aloittava IndiGo on noussut yli 2 % viimeisen kuukauden aikana ja yli 14 % viimeisen kuuden kuukauden aikana.

Intian hotellit

IHCL, suuryhtiöiden osake, jonka markkina-arvo ylittää 73 000 miljardia rupiaa, on kasvanut 23 prosenttia viimeisen kuukauden aikana. IHCL on allekirjoittanut sopimukset kahdesta greenfield-hotellista Ayodhyassa Vivanta- ja Ginger-tuotemerkeillä.

”Epäilemättä Ayodhyasta tulee merkittävä henkisen matkailun kohde. Matkailuun liittyvän liiketoiminnan potentiaali on valtava ja se on houkutellut sijoittajia hotelli-, matkailu- ja muihin matkailuun liittyviin osakkeisiin. Sijoittajien ei pitäisi mennä yli laidan jahtaamaan näitä osakkeita, joiden hinnat ovat kohonneet, vaikka he arvostavat sijoitusten pitkän aikavälin potentiaalia. Monet tämän segmentin osakkeet ovat nousseet liian nopeasti ja ovat nousseet yli 100 % muutamassa viikossa”, sanoi VK Vijayakumar, Geojit Financial Servicesin sijoitusstrategi.

Vijayakumar sanoi myös, että tämä on tunnevetoinen ralli, jonka laukaisi vähittäiskaupan runsaus. Yleisesti ottaen keskisuurten ja pienten yhtiöiden segmenttien arvostus on liian korkea, perusteeton, lähes vaahdolla. Tämä keskisuurten ja pienten yhtiöiden vimma johtuu osittain aloittelevista vähittäissijoittajista, jotka jahtaavat näitä osakkeita, ja osittain keskisuurten ja pienten yhtiöiden sijoitusrahastoista, joihin tulot ovat voimakkaita ja kestäviä.

Samankaltaiset artikkelit