ASK käynnistää uuden kiinteistörahaston; silmät Rs 1500 crore korotus

fund

Kerättyään 1 500 miljoonaa rupiaa kiinteistörahastoonsa aiemmin tänä vuonna, Blackstonen tukema ASK-ryhmä on käynnistänyt uuden samansuuruisen kiinteistörahaston, sanoi ryhmän johtaja.

”Aiomme kerätä 1000 miljoonaa rupiaa maaliskuuhun mennessä ja haluaisimme tehdä lopullisen sulkemisen 12 kuukauden sisällä”, sanoi Sunil Rohokale, ASK-ryhmän toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja.

Hän sanoi tekevänsä 8–10 sijoitusta ja keskittyvän viiteen parhaaseen kaupunkiin, kuten aiemmissa rahastoissa. Jokaisen sijoituksen lippukoko olisi 150–200 miljoonaa rupiaa, hän sanoi.

Ryhmän kiinteistöihin keskittynyt rahastonhoitaja ASK Property Investment Advisors (ASK PIA) on kerännyt tähän mennessä yli 6 100 miljoonaa rupiaa, ja sen keskeisiä sijoittajia ovat perhetoimistot, erittäin varakkaat yksityishenkilöt (UHNI), varakkaat yksityishenkilöt (HNI). ) ja instituutiot. Se on investoinut 35 projektiin ja 19 täydelliseen irtautumiseen viimeisen 12 vuoden aikana.

”Olemme olleet kiinteistöpääomasijoituksissa viimeiset 15 vuotta. Tämä on nopein toteuttamamme käyttöönotto. Keräsimme 1 500 miljoonan rupian rahastoa tämän vuoden huhtikuussa ja sitoimme 900 miljoonan rupian varoja, hän sanoi.

Maaliskuuhun mennessä he käyttävät 100 prosenttia varoista ja nostavat 90 prosenttia rahastosta, hän sanoi.

ASK PIA:n hallinnoima ASK Property Fund sijoitti 225 miljoonaa rupiaa Punen Kumar Realtyn kehittämään hankkeeseen tämän vuoden huhtikuussa kerätystä rahastosta.

Kaiken kaikkiaan pääomasijoitusten kiinteistöalalla arvioidaan olevan 5,6 miljardia dollaria vuonna 2023, mikä on 5,3 prosentin kasvu vuotta aiemmasta, Amit Bhagat, ASK Property Fundin toimitusjohtaja ja MD, sanoi äskettäin julkaisemassaan tiedotteessa.

Omakotitalorahastot keräävät yhä enemmän luottovaroja, kun pankit lainaavat vain valikoivaan tarkoitukseen ja muiden kuin pankkien lainanantajien lainoja ei ole vielä elpymässä sen jälkeen, kun NBFC:n rahastokriisi alkoi IL&FS-kriisin jälkeen vuonna 2018.

ASK:n, Motilal Oswalin ja Sundaram Alternatesin kaltaiset tahot ovat käynnistäneet tai keränneet yli 6 000 miljardia varoja.

Samankaltaiset artikkelit