Jubilant Foodworks paineen alaisena; Pitäisikö sinun ostaa, pitää vai myydä osakkeita? – Markkinauutiset

Jubilant Foodworks stock outlook

Intiassa Domino’s-ravintoloita operoivan Jubilant Foodworksin osakekurssi laski 6,39 prosenttia 495,25 rupiaan, päivä sen jälkeen, kun yhtiö teki toisen vuosineljänneksen voiton 97,20 miljoonaan rupiaan, mikä on 26,1 prosenttia vähemmän kuin 131,53 rupia vuoden 23 toisella neljänneksellä. . Sen toiminnasta saatu liikevaihto oli 1 368,63 miljoonaa rupiaa, mikä on 5,2 prosenttia enemmän kuin viime vuoden vastaavalla neljänneksellä 1 301,49 miljoonaa rupiaa.

Jubilant FoodWorksin osakekurssi laski 4 % viimeisen viiden päivän aikana ja 7,44 % viimeisen kuukauden aikana, kun taas se nousi 13,71 % viimeisen kuuden kuukauden aikana ja hieman 0,05 % vuodesta tähän mennessä.

Pitäisikö sinun ostaa, myydä tai pitää hallussaan Jubilant Foodworksin osakkeita?

Jefferies: Hold – Tavoitehinta: Rs 480

Makro, samoin kuin pohja, eivät ole vielä kääntymässä suotuisiksi Jubilant Foodworksille, mikä käy ilmi toisesta 2Q:sta. SSG laski arviolta 5 %; dinne-in kohtasi kovia paineita, kun taas toimitus kasvoi yleisellä tasolla. Johto jatkaa omaa avunantoa (uusi organisaatiorakenne, teknologiainvestoinnit, myymälän uudelleenkuvaus, 20 minuutin toimitus jne.) ja toivoo 2 tunnin toipumista. Vaikka Jubilant Foodworks on rakenteellinen näytelmä, pysymme sivussa, koska SSG:n elpymisestä ja siten tuloista on epävarmuutta. ’Pidä’.”

Nuvama Wealth: Hold – Tavoitehinta: 541

”Alennamme Jubilant FoodWorksin (JFL) luokitusta ”Holdiin”, koska äskettäinen käynnistys ei ole sopusoinnussa sen suorituskyvyn kanssa. Itse asiassa vähennämme FY24E/25E EBITDA:ta 5 %/5 % ottaen huomioon suorituskyvyn huolimatta vahvasta LFL:stä 24. vuosineljänneksen aikana (7 %). Pidemmällä aikavälillä JFL tavoittelee 5–6 prosentin LFL:ää. Arvostamme osakkeelle 50-kertaisen PE:n, joka on samanlainen kuin sen viiden vuoden keskiarvo ennen koronavirusta (FY15–19 keskimääräinen SSSG/tulo CAGR 6 %/15 % vs. FY24–26E 4 %/11 %), ja arvostamme Popeyesin erikseen. . Tämä antaa tavoitehinnaksi 541 Rs (aiemmin 549 Rs).

Centrum Broking: Osta – Tavoitehinta: Rs 625

”Jubilant Foodworksin uudistuneessa lähestymistavassaan kasvun vauhdittamiseen laajentamalla tuotevalikoimaansa Domino’s- ja kana-QSR-segmentissä (Popeyes), yhdistettynä parempaan kuluttajakokemukseen arvosegmentissä ja myymälän uudelleenkuvaamalla, voidaan saavuttaa keskimääräinen yksinumeroinen LFL-kasvu. Vaikka heikko kysyntä, lisääntyvä kilpailu pizza QSR:ssä ja nouseva inflaatio asettavat lyhyen aikavälin haasteita, odotamme JUBIn puolustavan nykyistä marginaaliaan. Leikkaamme FY24E/FY25E-tuloja 6,5 ​​%/3,0 % ja otamme käyttöön FY26E-arviot ja säilytämme ”Osta” tarkistetulla DCF-pohjaisella tavoitehinnalla 625 Rs (eli EV/EBITDA:ta 20,0x keskimääräinen FY25E/FY26E). Tärkeimmät puhelumme riskit pitkittivät kysynnän heikkenemistä, nousevaa inflaatiota keskeisissä RM/PM-markkinoilla ja ankaraa kilpailua kanaportfoliossa muiden kanssa.”

Samankaltaiset artikkelit