Apple-tapahtuma 2024: Kaikki päivitykset, joita voit odottaa Apple Let Loose iPad -tapahtumassa 7. toukokuuta – Teknologiauutisia

Apple Let Loose iPad event 2024

7. toukokuuta 2024 ei voi tulla aikaisemmin iPad-ystäville. He ovat odottaneet melkein kaksi vuotta, pisimpään mitä he ovat odottaneet iPadia sen jälkeen, kun ikoninen Apple-tabletti debytoi 27. tammikuuta 2010. Steve Jobs oli kutsunut sitä maagiseksi ja vallankumoukselliseksi. Neljätoista vuotta ja useita julkaisuja myöhemmin osa tuosta taikuudesta on alkanut kuohua tai ainakin myyntiluvut näyttävät sen osoittavan. iPadin myynti laski 17 prosenttia viimeisellä neljänneksellä Applen itsensä jakamien tietojen mukaan. Osa siitä johtui siitä, ettei uutta iPadia ole julkaistu vuoden 2022 jälkeen, joten on sanomattakin selvää, että 7. toukokuuta 2024 järjestettävä Apple-tapahtuma, jonka nimi on Let Loose, on avain tulevaan menestykseen.

Let Loose -tapahtuma keskittyy kokonaan iPadiin ja iPadin lisävarusteisiin, kun Apple yrittää – vielä kerran – kertoa sinulle, kuinka iPad voisi olla paras kannettavan tietokoneen korvaaja. Vain tällä kertaa se näyttää pakkaavan tavaroita saadakseen sanansa puhumaan. Tapahtuman tähtenä kerrotaan olevan täysin uusi iPad Pro, jossa on Apple M4 -pii. On mahdollista, että Apple yrittää myydä sinulle myös joitain tekoälyominaisuuksia, jotka ovat mahdollisia iPad Pro 2024:ssä M4-sirun ansiosta, joka myös tekee maailmanlaajuisen debyyttinsä 7. toukokuuta Apple Let Loose 2024 -tapahtumassa. Jos näin on, Apple kääntää käsikirjoituksen, koska yleensä nämä uudet sirut käynnistyvät yleensä Macin tai kahden rinnalla. Joka tapauksessa, odota lisätietoja tekoälystä, tarkemmin sanottuna generatiivisesta tekoälystä ja siitä, mitä Apple tuo tullessaan kilpailemaan OpenAI:n/Microsoftin, Googlen ja jopa Samsungin kanssa WWDC 2024 -tapahtumassa 10. kesäkuuta.

Apple-tapahtuma 2024: Apple Let Loose iPad -tapahtuma 7. toukokuuta suoratoiston tiedot

Vaikka se ei teknisesti ole ”suora” lähetys, Apple suoratoistaa ennalta nauhoitettua materiaalia Let Loose iPad -tapahtumasta Apple Parkista Cupertinossa Kaliforniassa 7. toukokuuta 2024. Tämä on samanlainen tapa kuin se lanseerasi uusia Mac-tuotteita M3:n kanssa. sirujen perhe Scary Fast -tapahtumassa lokakuussa 2023. Apple-tapahtuma 2024 alkaa klo 7.00 Tyynenmeren aikaa. Intiassa se tarkoittaa klo 19.30. Raporttien mukaan tapahtuma kestää hieman yli puoli tuntia, joten odota nopeita ilmoituksia.

Kuten yleensä viimeaikaisten Applen tapahtumien yhteydessä, Let Loose iPad -tapahtuma 7. toukokuuta on katsottavissa Apple.com-sivustolla ja yhtiön virallisella YouTube-kanavalla (löydät linkin alta).

Apple Event 2024: Mitä odottaa Apple Let Loose iPad -tapahtumassa 7. toukokuuta

Odota, että iPad Pro saa suurimman päivityksen vuosiin. Suunnittelusta lähtien huhutaan, että Apple hakee jotain tyylikkäämpää (mistä pitäisi olla hyötyä, koska huhutun Magic Keyboard -päivityksen odotetaan olevan paksumpi alumiinirakenteella). Etukameran pitäisi myös vaihtaa vaakasuuntaan.

Näytön koon odotetaan siirtyvän, joten todennäköisesti saat iPad Pro 2024:n 11 ja 12,9 tuuman kokoisina kuten ennenkin, mutta paneelit saavat OLED-käsittelyn vaihtavan edellisen sukupolven mini-LED:istä. iPad Pro OLED -kytkin on luultavasti yksi eniten odotetuista asioista, joita kannattaa varoa. Kuten aiemmin mainitsimme, nämä uudet iPad Pro -mallit saavat todennäköisesti myös M4-sirun, jota ei ole vielä virallisesti julkistettu. Aikaisemmin huhuttiin, että niiden mukana tulee M3, joka toimii muiden Mac-tietokoneiden, kuten äskettäin lanseeratun M3-pohjaisen MacBook Airin ja 14 tuuman MacBook Pron, kanssa.

iPad Pron rinnalle tulee vuoden 2024 versio iPad Airista, toinen Apple iPad, jota ei ole päivitetty vuoden 2022 jälkeen. Huhujen mukaan tällä kertaa on saatavilla 12,9 tuuman lisäversio (tavanomaisen 10,9 tuuman rinnalla). ihmisille, jotka etsivät suuren näytön tablettia halvalla. Näiden iPad Air 2024 -mallien odotetaan saavan M2-sirun virtansa.

iPad Pron ja iPad Airin päivityksiin liittyy uusi Apple Pencil haptisella palautteella ja päivitetty Magic Keyboard folio -lisälaite, joka soveltuu paremmin kulumiseen, tulee suuremmalla ohjauslevyllä ja yleisesti ottaen paremmin. tehdä iPad 2024 -päivityksistä luettavamman kannettavan tietokoneen korvaavan.

Samankaltaiset artikkelit