Anil Ambani johti Reliance Capitalin poistumaan pörssistä; Lue lisää – Markkinauutiset

Reliance Capital to delist from exchanges

Anil Ambanin konkurssiin mennyt yhtiö Reliance Capital poistuu pörssistä. Tämä tapahtuu sen jälkeen, kun Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuvat hindujat saivat NCLT:n ehdotuksen Reliance Capitalin elvyttämistä koskevasta kriisinratkaisusuunnitelmasta ja suunnitelman yksityiskohdat julkistettiin pörssihakemuksessa.

”Osana hyväksyttyä ratkaisusuunnitelmaa RCL:n (Reliance Capital) koko nykyinen osakepääoma ehdotetaan mitätöitäväksi ja mitätöitäväksi NIL-vastiketta varten NCLT:n hyväksymismääräyksen nojalla siten, että IIHL ja/tai IIHL BFSI (India) Limited ( ”täytäntöönpanoyksikkö”) ja sen nimeämät henkilöt ovat yritysvelallisen ainoita osakkeenomistajia, yhtiö sanoi pörssihakemuksessa.

Tämä tarkoittaa, että IIHL on konkurssin tehneen yrityksen ainoa osakkeenomistaja. Ja muut osakkeenomistajat eivät saa korvausta omistuksistaan, koska ne peruutetaan NCLT:n tilauksen jälkeen. ”RCL:n osakkeenomistajan likvidaatioarvo on nolla, joten osakkeenomistajilla ei ole oikeutta saada maksua eikä kenellekään RCL:n osakkeenomistajille tehdä tarjousta.”

Rahoitusvelkojien jäljellä olevat hyväksytyt saamiset muunnetaan nimellisarvoisiksi Yritysvelallisen osakeosuuksiksi, lukee pörssihakemuksessa.

Aiemmin 27. helmikuuta kansallinen yhtiöoikeustuomioistuin hyväksyi IndusInd International Holdingsin toimittaman 9 650 miljoonan rupian kriisinratkaisusuunnitelman. Viimeinen lainanantaja, Reserve Bank of India, otti velkaantuneen yrityksen hallituksen haltuunsa hallintoon liittyvien ongelmien ja maksujen laiminlyöntien perusteella. Lisäksi RBI nimitti Nageshwar Rao Y:n ylläpitäjäksi. Yrityksen velka oli 40 000 ruplaa

Samankaltaiset artikkelit