Amritsar: Rahul Gandhi rukoilee Golden Templessä – KUVAT

On Monday, Congress party leader Rahul Gandhi offered prayers at the Golden Temple in Amritsar, Punjab. Also, he participated in volunteer service at the Sachkhand Shri Harmandir Sahib.Punjab Congress president Raja Waring already informed about Gandhi

Maanantaina kongressipuolueen johtaja Rahul Gandhi piti rukouksia Kultaisessa temppelissä Amritsarissa Punjabissa. Hän osallistui myös vapaaehtoispalveluun Sachkhand Shri Harmandir Sahibissa.

Punjabin kongressin puheenjohtaja Raja Waring ilmoitti jo Gandhin vierailusta sosiaalisen median alustalla X. ”Rahul Gandhi ji tulee Amritsar Sahibiin kumartamaan Sachkhand Shri Harmandir Sahibia”, hän kirjoitti ja lisäsi, että ”Tämä on hänen henkilökohtainen, henkinen vierailunsa, kunnioitus hänen yksityisyytensä. Pyydä kaikkia puolueen työntekijöitä olemaan fyysisesti läsnä tälle vierailulle. Voitte kaikki osoittaa tukenne hengessä ja tavata hänet seuraavan kerran.”

Kultainen temppeli on näkyvä sikhismin henkinen paikka. Se on avoin jumalanpalvelustila kaikille ihmisille, kaikilta elämänaloilta ja uskonnoilta. Sen rakentaminen aloitettiin joulukuussa 1581 ja valmistui vuonna 1589.

Tässä muutamia kuvia Rahul Gandhin vierailusta.

Samankaltaiset artikkelit