Indian Overseas Bank julkistaa säästötilin siirrettävyyden – Pankki- ja rahoitusuutiset

Indian Overseas Bank, Indian Overseas Bank news, banking news, Indian banks

Julkisen sektorin yritys Indian Overseas Bank on ottanut käyttöön säästötilien siirrettävyyden verkossa, aloitteen, jonka tarkoituksena on palvella asiakkaita, jotka muuttavat uransa tai koulutuksensa vuoksi eri paikkakuntiin ja joiden kotipankkitilien siirtäminen nykyiseen paikkaan on hankalaa.

Palvelu on saatavilla verkossa, ja se auttaa asiakkaita välttämään työlästä loputtomien lomakkeiden manuaalista täyttämistä ja lyhentää päiviä, jotka joutuvat odottamaan tilin siirtoa.

”Osa jatkuvaa pyrkimystämme tehostaa ja helpottaa asiakkaidemme pankkitoimintaa otamme käyttöön Säästötilien siirrettävyyden verkossa.” Pankin toimitusjohtaja Ajay Kumar Srivastava sanoi täällä julkaistussa tiedotteessa.

”Olemme sitoutuneet pysymään teknologian eturintamassa innovatiivisilla ratkaisuilla, jotka vastaavat asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin nykypäivän digitaaliaikana”, hän lisäsi.

Tilinsiirron aloittamiseksi asiakkaiden on kirjauduttava pankin verkkosivuille (www.iob.in) ja siirryttävä ”Säästötilin siirto” -osioon. Tilinumeron antamisen jälkeen asiakkaan rekisteröityyn matkapuhelinnumeroon lähetetään kertakäyttöinen salasana. Asiakas voi määrittää halutun konttorin varojen siirtoa varten.

Sitten avautuu uusi sivu, joka paljastaa tilinumeron ja kohdekonttorin koodin ja vahvistaa onnistuneen siirron, lisätty julkaisu.

Samankaltaiset artikkelit