Suunnittelee 125 miljoonan dollarin investoimista Intian operaatioihin, silmät kasvavat BFSI-sektorilla

Communication skills, english proficiency and analytical skills are the three most in-demand soft skills in the BFSI sector (Photo: Freepik)

Planview, johtava SaaS-yritysyritys, aikoo investoida 125 miljoonaa dollaria seuraavien neljän vuoden aikana vahvistaakseen toimintaansa Intiassa, Shalini Sankarshana, yhtiön Intian toimitusjohtaja, kertoi FE:lle.

”Näemme Intiassa valtavan, valtavan potentiaalin kasvumarkkinana, sekä yritysmarkkinana että lahjakkuuden markkinana”, hän sanoi.

Planview, jonka pääkonttori sijaitsee Austinissa, Texasissa, on erikoistunut tuotteiden ja alustojen kehittämiseen työnhallintaan ja portfolion hallintaan. Yritys tuli Intian markkinoille vuonna 2023 ja on vakiinnuttanut asemansa nopeasti, ja Intia on yksi yrityksen nopeimmin kasvavista alueista.

”Viime vuonna Intia oli yksi nopeimmin kasvavista alueista meille koko aikakautemme ajan, mikä tarkoittaa liikevaihdon kasvua”, Sankarshana sanoi. Yhtiö aikoo kaksinkertaistaa kasvunsa tulevina vuosina Intian suotuisan makrotaloudellisen tilanteen vetämänä.

Planviewin toiminta Intiassa on keskittynyt Bangaloreen, jossa sijaitsee yhtiön suurin Global Capability Center (GCC). ”Planview Intian sijainti on ollut yksi uusimmista ja nykyään suurin keskus koko Planviewille. Ja katamme pohjimmiltaan jokaisen toiminnon, jokaisen tuotteen, jokaisen maantieteellisen alueen, jokaisen sektorin”, Sankarshana sanoi.

Yritys tarjoaa palveluita eri aloilla, mukaan lukien pankki-, rahoitus-, terveydenhuolto-, televiestintä-, auto-, valmistus- ja jopa valtionhallinnon palvelut. Tällä hetkellä BFSI-sektori on Planviewin suurin painopistealue Intiassa. Yhtiö näkee merkittäviä mahdollisuuksia myös auto- ja lääketeollisuudessa. ”BFSI tulee olemaan suurin vetomme, jota seuraa auto, ja sitten seuraamme lääkettä”, Sankarshana sanoi.

Lisäksi yritys hyödyntää tekoälyä (AI) tukeakseen kasvuaan ja parantaakseen tarjontaansa asiakkaille. Planview-alustalla on yli 4 000 suurta asiakasta, joista 59 on Fortune 100 -listalla, joten se hoitaa merkittävän osan maailmanlaajuisesta digitaalisesta muutoksesta. ”Vaikutamme olennaisesti noin 30 prosenttiin koko globaalista muutosliiketoiminnasta”, Sankarshana sanoi.

Yhtiö on tuonut markkinoille Planview co-pilotin, tekoälypohjaisen ratkaisun, joka auttaa käyttäjiä tekemään datalähtöisiä päätöksiä ja optimoimaan tuottavuutta. ”Planview-perämies istuu aivan vieressäsi ja auttaa sinua ymmärtämään tarkasti, mitä yritys tekee ilman, että juutuisit teknologiaan”, hän lisäsi.

Nopeasta kasvusta huolimatta Planview on kohdannut haasteita Intian markkinoilla erityisesti kustannusten ja arvon osoittamisen suhteen. ”Intia on aina hintaherkkä markkina. Intia on enemmän kuin hintaherkkä, ja se näyttää ensin minulle arvon ja sitten maksan markkinana”, Sankarshana sanoi.

Tukeakseen laajentumistaan ​​Planview investoi paikallisten kykyjen ja työvoiman kehittämiseen Intiassa. Yritys hakee palkkaamaan datatieteilijöitä, tietoinsinöörejä ja koneoppimisen ammattilaisia ​​sekä uusia työntekijöitä. ”Datatieteellinen tiimimme kehittää tekoälytuotteita. Suurin osa datatieteen tiimistä on itse asiassa Bangaloressa, ja jatkamme investoimista kykyihin siellä”, Sankarshana sanoi.

Samankaltaiset artikkelit