Ajmera Realty kehittää kahta asuntoprojektia Mumbaissa, Bengalurussa 470 miljoonalla ₹

Ajmera Realty kehittää kahta asuntoprojektia Mumbaissa, Bengalurussa 470 miljoonalla ₹

Ajmera Realty & Infra ilmoitti 29. syyskuuta kehittävänsä kahta asuntoprojektia – yhden Mumbaissa ja Bengalurussa – arvioidulla kumulatiivisella bruttokehitysarvolla (GDV) 470 miljoonaa.

Mumbaissa se on turvannut hankkeen Slum Rehabilitation Actin (SRA) mukaisesti 6,8 hehtaarin alueen uudelleenkehittämiseksi kaupungin Bhandupin esikaupunkialueella. Projektin ”myyntipotentiaali on miljoona neliöjalkaa (matto)”, yhtiö sanoi tiedotteessaan.

Hankkeen toteuttamiseksi Anirdesh Developers, Ajmera Realtyn tytäryhtiö, on allekirjoittanut sopimuksen maanomistajien kanssa. ”Tämän kehityksen alkuvaiheen arvioidaan olevan noin 1,7 lakh neliöjalkaa (matto), jonka GDV on ~ 320 miljoonaa”, kiinteistöpäällikkö sanoi.

Mumbaissa sijaitseva projekti merkitsee ”edullisen portfoliomme” alkua, joka on suunnattu ala- 1 miljardin segmentti, joka on tarkoitus käynnistää joulukuussa 2023, yhtiö lisäsi.

”Mumbain keskustan esikaupunkialueet ovat nousseet tärkeimmäksi nähtävyykseksi erityisesti ensiasunnon ostajien keskuudessa. Koska keskisegmentin asuntojen kysynnästä on tulossa uusi valtavirta Mumbain MMR:ssä, olemme valmiita palvelemaan kohtuuhintaisten asuntojen markkinoita. Odotamme vahvaa myyntinopeutta hyödyntämällä vakiintunutta läsnäoloamme Mumbain keskustassa Wadalasta Ghatkopariin ja Vikhroliin ja laajentuvamme nyt Bhandupiin”, Dhaval Ajmera, johtaja, Ajmera Realty.

Bengalurussa Ajmeran toinen tytäryhtiö ARIIL SPV on solminut yhteisen kehittämissopimuksen maanomistajan kanssa ”69 prosentin osuudella” asuntohankkeen kehittämiseksi lähellä Electronic City Phase 2:ta, tiedotteessa todettiin.

Hankkeen kokonaiskehityspotentiaali on noin 2,43 neliömetriä. Ajmeran tytäryhtiö odottaa lisäävänsä n. 150 crore sen ylälinjaan, ja maton myyntipinta-ala on noin 1,62 lakh neliöjalkaa, se lisäsi.

”Elektroniikkakaupungin asuinkysynnän kasvu on tiiviisti sidoksissa IT-sektorin voimakkaaseen elpymiseen, mikä on johdonmukaisesti ohjannut alueen asuntojen tarvetta”, Dhaval Ajmera huomautti.

”Jännittäviä uutisia! Mint on nyt WhatsApp-kanavilla 🚀 Tilaa tänään napsauttamalla linkkiä ja pysy ajan tasalla viimeisimmistä taloustiedoista!” Klikkaa tästä!

Päivitetty: 29. syyskuuta 2023, 19.19 IST

Samankaltaiset artikkelit