Intian asuntomarkkinoiden näkymät nousevat, kuluttajien tunteet positiiviset: Raportti

Intian asuntomarkkinoiden näkymät nousevat, kuluttajien tunteet positiiviset: Raportti

Kiinteistöportaali Magicbricksin mukaan kuluttajien mieliala Intian asuntomarkkinoilla pysyy positiivisena hintojen noususta huolimatta.

Torstaina Magicbricks julkaisi raportin ”Housing Sentiment Index”, joka perustuu yli 4 500 asiakkaan kyselyyn 11 kaupungissa.

”Inflaatiopaineista huolimatta Housing Sentiment Index (HSI) Intiassa on edelleen vahva ja ostajien luottamus on vahva”, se sanoi lausunnossaan.

Tutkimus paljasti positiiviset markkinanäkymät Intian asuinkiinteistösektorille, jonka kokonaisarvo on 149.

Magicbricks sanoi, että HSI on peräisin online-kyselystä, johon kerättiin 4 500 korkeaa tahtoa etsivän asunnonostajan vastaukset Intian 11 suurimmasta kaupungista, jotka kattavat erilaisia ​​tuloluokkia ja budjettimieltymyksiä.

HSI-pisteet vaihtelevat 0–200, ja 100 edustaa neutraalisuutta. Odottaa markkinoiden vakautta lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä. Pistemäärä 200 kuvastaa nousujohteisuutta, kun taas pistemäärä 0 osoitti laskevaa tunnetta.

”Tällä hetkellä koko Intian HSI on 149, mikä on merkki mahdollisten asunnonostajien optimistisista näkymistä”, raportissa sanotaan.

Ahmedabad nousi edelläkävijäksi korkeimmalla HSI:llä 163, jota seurasivat tiiviisti Kolkata (160), Gurugram (157) ja Hyderabad (156), joita vauhdittavat parannettu infrastruktuuri ja tulevat uudet kiinteistöprojektit.

”Intian kiinteistöalan nykyinen skenaario heijastaa viime vuosikymmenen lupaavimpia olosuhteita, mikä on herättänyt luottamusta asunnonostajien ja sijoittajien keskuudessa valtakunnallisesti. On myös huomionarvoista, että kysyntä ylittää jatkuvasti saatavilla olevan tarjonnan, mikä osoittaa rohkaisevia merkkejä nopeasta omaksumisesta, kun uusia varastoja tulee markkinoille. markkinoille”, Magicbricksin toimitusjohtaja Sudhir Pai sanoi.

Raportissa todettiin myös, että keski-ikäiset ammattilaiset (ikäryhmä 24-35) osoittivat korkeimman HSI:n (154). Lisäksi kuluttajat, joiden vuositulot ovat 10-20 lakh osoitti vahvimpia toiveita asunnon ostoon, HSI 156.

Lausunnon mukaan Magicbricksillä on kuukausittainen verkkosivustoliikenne yli 2 miljardia ja aktiivinen perusta yli 15 000 000 kiinteistöluettelosta. Siitä on tullut täyden pinon palveluntarjoaja kaikkiin kiinteistötarpeisiin, ja sillä on palveluja, mukaan lukien asuntolainat, sisustus, muuttajat ja pakkaajat sekä asiantuntijaneuvonta.

Julkaistu: 26. huhtikuuta 2024 klo 19.41 IST

Samankaltaiset artikkelit