Yksityisen sektorin pankin NRI-asiakkaat voivat nyt suorittaa UPI-maksuja kansainvälisillä matkapuhelinnumeroilla – näin!

NRI customers of this private sector bank can now make UPI payments using international mobile numbers - Here's how!

Intian UPI-menestystarina vie yhden askeleen pidemmälle, ja ICICI Bank on antanut NRI-asiakkaille mahdollisuuden käyttää kansainvälistä matkapuhelinnumeroaan UPI-maksujen suorittamiseen välittömästi Intiassa, yksityisen sektorin lainanantaja sanoi tiedotteessaan.

Muutoksella pyritään parantamaan pankin NRI-asiakkaiden arjen maksujen mukavuutta.

”Tällä toiminnolla pankin NRI-asiakkaat voivat maksaa sähkölaskujaan, kauppias- ja verkkokauppatapahtumiaan kansainvälisellä matkapuhelinnumerollaan, joka on rekisteröity heidän NRE / NRO-pankkitililleen, joka on ICICI Bankissa Intiassa. Pankki on tuonut tämän palvelun saataville mobiilipankkisovelluksensa iMobile Pay kautta. Aiemmin NRI:t joutuivat rekisteröimään intialaisen matkapuhelinnumeron pankkiinsa UPI-maksujen suorittamiseksi”, se sanoi.

Yksityisen sektorin lainanantaja on hyödyntänyt kansainvälistä infrastruktuuria, jonka National Payments Corporation of India (NPCI) on määritellyt helpottaakseen UPI:n käyttöä eri maissa.

ICICI Bank tarjoaa tämän mahdollisuuden 10 maassa, nimittäin Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Arabiemiirikunnissa, Kanadassa, Singaporessa, Australiassa, Hong Kongissa, Omanissa, Qatarissa ja Saudi-Arabiassa. Pankin NRI-asiakkaat voivat suorittaa UPI-maksuja skannaamalla minkä tahansa intialaisen QR-koodin, lähettämällä rahaa UPI-tunnukselle tai mille tahansa intialaiselle matkapuhelinnumerolle tai intialaiselle pankkitilille, se sanoi.

ICICI Bankin digitaalisten kanavien ja kumppanuuksien johtaja Sidharatha Mishra sanoi aloitteesta: ”Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä NPCI:n kanssa UPI-palvelun käynnistämiseksi kansainvälisessä matkapuhelinnumerossa iMobile Payn kautta. Tämän toiminnon avulla NRI-asiakkaidemme, jotka asuvat 10 maassa, ei tarvitse vaihtaa intialaiseen matkapuhelinnumeroon maksaakseen UPI:n kautta.”

”Tämä lanseeraus vahvistaa sitoutumistamme tarjota NRI-asiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja, jotta heillä olisi turvallinen, turvallinen ja vaivaton maksukokemus. Olemme todistamassa myönteistä palautetta NRI-asiakkailtamme, jotka ovat alkaneet käyttää tätä palvelua. Tällä aloitteella aiomme hyödyntää NPCI:n UPI-infrastruktuuria digitaalisten maksujen ekosysteemin vahvistamisessa ja muuttamisessa maailmanlaajuisesti”, Mishra lisäsi.

Vaihe 1: Kirjaudu iMobile Pay -sovellukseen

Vaihe 2: Napsauta UPI-maksut

Vaihe 3: Vahvista matkapuhelinnumero

Vaihe 4: Napsauta Hallitse -> Oma profiili

Vaihe 5: Luo uusi UPI-tunnus (valitse ehdotetuista vaihtoehdoista)

Vaihe 6: Valitse tilinumero -> Lähetä

Samankaltaiset artikkelit