Zomato saa RBI Nodin toimimaan verkkomaksujen yhdistäjänä, prepaid-lompakoiden myöntäjänä

Zomato, Zomato news, Zomato Latest News, Zomato payments, RBI, Reserve Bank of India

Intian keskuspankki ilmoitti torstaina Zomatolle verkkomaksujen yhdistämistoiminnoistaan. Pörssille tehdyn tiedonannon mukaan Zomato Payments Pvt Ltd:lle, joka on Zomaton tytäryhtiö, on myönnetty lupa toimia verkkomaksujen yhdistäjänä.

Zomato oli ilmoittanut jo elokuussa 2021 suunnitelmastaan ​​ryhtyä verkkomaksuihin kokonaan omistamansa tytäryhtiön ZPPL:n kanssa toimiakseen prepaid-maksuvälineiden myöntäjänä.

”Haluamme ilmoittaa, että ZPPL:lle on myönnetty 24. tammikuuta 2024 päivätty todistus Intian keskuspankilta (RBI) toimia ”Online Payment Aggregatorina” Intiassa 24. tammikuuta 2024 alkaen. RBI:n antamia ohjeita”, Zomato sanoi hakemuksessa.

RBI:n nyökkäyksen jälkeen Deepinder Goyalin johtama Zomato on nyt liittynyt Tata Payn, Razorpayn ja Cashfreen joukkoon saadakseen innokkaasti odotetun hyväksynnän maan keskuspankilta. Torstain kehitystyön on tarkoitus laajentaa Zomaton nykyistä toiminta-aluetta ruoan toimittamisen ja ravintoloiden löytämisen lisäksi. RBI:n hyväksyntä muuttaa Zomaton maksujen yhdistäjäksi.

Alan asiantuntijat sanovat, että Zomaton päätös siirtyä verkkomaksumaailmaan on säästää useiden suurten maksusovellusten, kuten Google Payn, Paytmin ja PhonePen, palveluihin liittyviltä kauppiasmaksuilta.

Samankaltaiset artikkelit