ZEE:n osakkeet romahtivat sen jälkeen, kun Sony peruutti sulautumisen väittäen MCA:n rikkomuksia – Market News

ZEE Entertainment Enterprises

ZEE Entertainment Enterprisesin osakkeet saavuttivat alemman 208,30 rupiaan kansallisessa pörssissä heti markkinoiden avauduttua. Syynä osakkeen arvon laskuun voidaan pitää Sony Pictures Networksin fuusion peruuntumisesta.

Culver Max Entertainment, entinen Sony Pictures Network, on Sony Pictures Televisionin intialainen tytäryhtiö.

22. tammikuuta Sony keskeytti 10 miljardin dollarin fuusiosopimuksen ZEE:n kanssa ja pyysi 90 miljoonan dollarin irtisanomismaksua väittäen, että ZEE rikkoi yritysministeriön sääntöjä. Sulautumissopimus on voimassa 21.12.2021.

”Yhtiö kiistää kategorisesti kaikki Culver Maxin ja BEPL:n väitteet ja väitteet, jotka koskevat ZEEL:n väitettyjä MCA-rikkomuksia, mukaan lukien heidän vaatimuksensa irtisanomismaksusta, ja pidättää kaikki oikeutensa tässä asiassa. Yhtiö arvioi kaikkia käytettävissä olevia vaihtoehtoja ja perustaa hallitukselta saamansa ohjeistuksen ja ryhtyy kaikkiin tarvittaviin toimiin sidosryhmiensä pitkän aikavälin etujen turvaamiseksi, mukaan lukien ryhtymällä asianmukaisiin oikeustoimiin ja riitauttamalla Culver Maxin ja BEPL:n vaatimukset välimiesmenettelyssä, ” sanoi ZEE vaihtohakemuksessa.

ZEE Entertainment Enterprisesin osakkeet ovat pudonneet 22,15 % viimeisen kuukauden aikana. Se on laskenut lähes 7 prosenttia viime vuonna.

Samankaltaiset artikkelit