Yhdysvaltain tuotot nousevat korkonäkymien muuttuessa – CaFE Invest News

Rupee

Tekijä:

Rupia lisäsi nousuaan viikon alussa, vaikka kotimaan tiedot osoittivat, että inflaatio nousi joulukuussa 5,69 % edellisen kuukauden 5,55 prosentin nousuun verrattuna. Intian teollisuustuotannon kasvu hidastui marraskuussa 2,4 prosenttiin lokakuun 16 kuukauden korkeimmasta 11,6 prosentista. Valuutan voittoa rajoitettiin RBI:n epäillyn väliintulon ja dollarin vahvuuden vuoksi sen merkittäviä ristejä vastaan. Maailmanlaajuinen luokituslaitos Fitch vahvisti Intian pitkäaikaisten valuuttamääräisten liikkeeseenlaskijoiden luottoluokituksen ”BBB-” vakain näkymin, mutta huomautti, että maan heikko julkinen talous oli luokituksen ”suurin rajoite”. Dollari vahvistui suuria risteyksiään vastaan ​​ja Yhdysvaltain valtionkassat nousivat yli 4 %:n yhden Fed-virkailijan lausunnon jälkeen, jonka mukaan keskuspankki todennäköisesti leikkaa korkoja hitaammin kuin markkinat odottavat. Tuotto nousi myös sen jälkeen, kun vähittäismyynti Yhdysvalloissa marraskuussa jatkoi kasvuaan. Tiedot osoittivat, että vähittäismyynti kasvoi 0,6 % kuukaudessa, mitä vauhditti vilkastuminen vaate- ja asustekaupoissa sekä verkkokaupan ulkopuolisissa liiketoiminnoissa. Tulos oli 0,4 prosentin kasvun arviota parempi.

Markkinaosapuolet odottavat lisää päivityksiä Kiinasta, sillä jotkut lähteet viittaavat siihen, että keskuspankki harkitsee velan liikkeeseenlaskua erityisellä valtionlainasuunnitelmalla, kun Kiinan viranomaiset etsivät lisää rahaa rahoittaakseen tehostettuja toimia maailman toiseksi suurimman talouden tukemiseksi. Kiinan juanin heikkous vaikutti myös rupian laskuun; Tiedot osoittivat Kiinan talouskasvun neljännellä vuosineljänneksellä 5,2 % verrattuna arvioon 5,3 %:n kasvusta. Dollari vahvistui jo maaliskuussa leikattuaan koronlaskua koskevia odotuksia.

Tällä viikolla kotimaisella rintamalla ei odoteta julkistavan merkittäviä taloustietoja, ja volatiliteettia voitaisiin hillitä RBI:n interventioiden seurauksena. Mutta samaan aikaan kotimaan rintamalla tulee olemaan suhteellisen lyhentynyt viikko perjantain tasavallan päivän jälkeen. Globaalilla rintamalla, Yhdysvalloista, on tärkeää seurata valmistuksen ja palvelujen alustavaa PMI-indeksiä, BKT:tä ja ydin-PCE-indeksiä. Japanin keskuspankin politiikka julkaisee politiikkalausuntonsa, ja volatiliteetti voi nostaa BoJ:n kuvernöörin kommentteja. USDINR:n osalta jatkamme sivusuuntaisen biasin säilyttämistä, ja ellei 82,80:n ja 83,50:n vaihteluväliä poisteta, valuutasta saattaa puuttua vauhtia.

Samankaltaiset artikkelit