WazirX päättyy 2023 yli 1 miljardilla käyttäjällä – Digital Transformation News

For the top tokens on WazirX, the highest number of traders belonged to the 26-40 age group

Salauspörssi WazirX on lisännyt 600 000 uutta käyttäjää kryptovaihtoalustaan ​​vuonna 2023, yhtiö sanoi tiistaina julkaistussa vuosittaisessa kaupparaportissa. Kaiken kaikkiaan yritys on saavuttanut miljardi käyttäjää 30. marraskuuta. WazirX-pörssissä vaihdetuimmat rahakkeet olivat Bitcoin, Shiba Inu, Ripple, Ethereum ja Polygon. Erityisesti Shiba Inu ja Bitcoin nousivat parhaiten suoriutuneiksi rahakkeiksi WazirX:n pörssissä. Raportissa väitetään, että suhteellisesti vähemmän aktiivisista markkinaolosuhteista huolimatta käyttäjät käyttävät jatkuvasti tokeneita. Markkinoiden pelot, epävarmuus, epäily ja sosiaalinen media ovat kuitenkin avainroolissa kryptomarkkinoiden tunnelman muovaamisessa.

Uttar Pradesh, Maharashtra, Tamil Nadu, Gujarat ja Haryana olivat osavaltioita, joilla on eniten kauppiaita, kun taas suurimmat kaupankäynnit nähtiin Tamil Nadussa, Uttar Pradeshissa, Maharashtrassa, Länsi-Bengalissa ja Haryanassa. WazirX:n tärkeimmät rahakkeet Eniten kauppiaita kuului 26-40-vuotiaiden ikäryhmään. Naisten osuus kaupankäynnin kokonaisvolyymista oli 22 % ja 21-40-vuotiaiden naisten osuus oli 83 % kaikkien naiskäyttäjien kaupankäynnistä. Miesten ikäryhmässä 21-40-vuotiaat muodostivat 76 % kaikista miesten käyttäjistä. alustalla.

”Uusi vuosi on valmiina krypton kehitykselle, josta on tarkoitus tulla olennainen osa globaalia rahoitus- ja teknologista maisemaamme”, varapuheenjohtaja Rajagopal Menon sanoo. Menon lisäsi, että keskuspankkien digitaalisen valuutan vuorovaikutus, omaisuuden tokenisointi, paransi. Web3-kokemukset ja Bitcoinin puolittaminen luo alustan dynaamiselle ja muuttavalle vuodelle kryptoalalla vuonna 2024.

Samankaltaiset artikkelit