Jefferies nostaa Newgenin tavoitehinnan 1 070 rupiaan; näkee kasvuvauhdin jatkuvan – Market News

Newgen Software

Välitysyritys Jefferies on nostanut Newgen Softwaren tavoitehinnan 870 rupiasta 1 070 rupiaan. Se on kuitenkin pitänyt ennallaan yrityksen osakkeiden luokituksen ”Osta”, koska välitysyhtiö uskoo ”kasvuvauhdin jatkuvan”.

Välitysyhtiö on myös nostanut osakekohtaisen tuloksen arviota 5 prosenttiin 24-26 FY:lle, koska se näkee korkeammat marginaaliarviot ja SEZ:n alhaisemmat verokannat hyödyttävän yhtiötä. Lisäksi se odottaa, että yhtiö tuottaa 26 % osakekohtaisen tuloksen 25–26 FY:n tehostetulla vuotuisella kasvuvauhdilla ”vahvojen kasvunäkymien ja näkyvyyden” ansiosta.

Voimakas kasvu ja johdonmukainen toteutus ovat nelinkertaistaneet osakekannan viimeisen vuoden aikana, sanoi Jefferies.

Riskirintamalla pankkiiriliike uskoo saamisten alaskirjaukset, makrotalouden heikkeneminen, Yhdysvaltojen heikompi veto, Tier 1 -pelaajien lisääntynyt kilpailu ja epäsuotuisat valuuttaliikkeet voivat haitata kasvua.

Newgen julkaisi kolmannen vuosineljänneksen tuloksensa tiistaina. Yrityksen nettotulos kasvoi 44 prosenttia 68,3 miljoonaan ruplaan. Sen liikevaihto oli 324 miljoonaa rupiaa, mikä on 27 prosenttia enemmän kuin vastaavana aikana vuotta aiemmin.

Samankaltaiset artikkelit