DMart ostaa 47 000 neliöjalkaa 108 cr:n arvosta kauppatilaa Migsunin Rohini Mall -ostoskeskuksesta Delhissä

DMart buys 47,000 sq ft retail space worth Rs 108 cr in Migsun’s Rohini Mall in Delhi

NCR-pohjainen Migsun Group on ilmoittanut, että DMart on ostanut 47 000 neliöjalkaa tilaa Sector 22 Rohini -projektistaan ​​Delhissä 108 miljoonalla rupialla. DMart on johtava hypermarket-myymäläketju, joka on hankkinut hankkeen alemman ja ensimmäisen kerroksen hypermarket-myymälän perustamiseksi.

Kompleksissa on runsaasti 210 pysäköintipaikkaa, nopeat hissit, 24 × 7 -turvallisuus ja varavirtalähde. Kehitystä koskevan yhteisymmärryspöytäkirjan allekirjoittaminen on käynnissä ja valmistuu pian toiminnan aloittamiseksi, yhtiö kertoi.

”Strategisesti sijoitettu hankkeemme Sector 22, Rohini, Delhin sydämessä, on valmis olemaan pelin muuttaja kaupallisten kiinteistöjen alalla, joka tarjoaa modernit mukavuudet, huippuluokan tilat ja erinomaisen sijainnin, joka vastaa dynaamisiin tarpeisiin. NCR:n yrityksistä. Korkean sijoitetun pääoman tuottoprosentin ohella se tarjoaisi myös poikkeuksellisen sijoitusmahdollisuuden yrityksille, jotka haluavat sijoittautua erinomaiseen paikkaan. Se on lähellä Rohini West -metroasemaa, ja sillä on valtava vaikutusalue perheitä, joilla on suuri ostovoima”, sanoi Yash Miglani, MD, Migsun Group.

Hankkeen hyvin suunniteltu maisemoitu puutarha lisää ripauksen seesteisyyttä ja vehreyttä luoden virkistävän ympäristön vierailijoille ja vuokralaisille.

Yli 40 valmistuneella projektilla Migsun Group on merkittävä toimija NCR:n kiinteistöalalla. Migsun-konserni väittää olevansa sitoutunut muokkaamaan kiinteistöalan maisemaa ja ylittämään asiakkaiden odotukset runsaan valmiiden projektien ja vahvan tulevaisuuden kehityshankkeiden ansiosta.

Samankaltaiset artikkelit