Vijay Varma on peräkkäin menestyneillä ja vahvoilla suorituksilla

Vijay Varma

Intialaisen viihteen maailmassa on joitain uskomattoman lahjakkaita ihmisiä, jotka työntävät rajoja ja tekevät suuren vaikutuksen. Vijay Varma on yksi näistä lahjakkaista henkilöistä, joka saa paljon kiitosta upeista suorituksistaan ​​tänä vuonna. Hän on osoittanut, että vuosi 2023 on hänen vuosinsa ja että hän on vahva ja tärkeä hahmo alalla. Poikkeuksellinen lahjakkuus osoitti hänen taitonsa ja osoitti, että hän on voima, jonka kanssa on otettava huomioon.

Katsotaanpa Vijay Varman esityksiä vuonna 2023 ja kuinka hän hallitsee vuotta yksinomaan poikkeuksellisella lahjakkuudellaan.

Dahaad

Vijay Varma näytteli uhkaavaa konnaa ja Anand-nimistä sarjamurhaajaa laajasti ylistetyssä Dahaad-ohjelmassa. Vijay poikkeuksellisella lahjakkuudellaan ja hahmon sävyihin siirtymisen taidolla toi A-pelin esityksen eturintamaan ja asetti vertailun. Hänen esityksensä saivat suuren arvostuksen yleisöltä ja kriitikoilta. Myös Vijay hämmästytti kaikkia taidoillaan, kun Ananadin hahmo yhdistää monia sävyjä, ja näyttelijä suoriutui suorituksellaan vaivattomasti.

Lust Stories, kausi 2

Vuonna 2023 toistamiseensa saapuva Vijay Varma esiintyi paljon ylistetyssä Lust Stories -kaudella 2, jossa hän esitti hahmoa, joka on täysin Dahaadin vastakohta. Näyttelijä esitti sarjassa romanttisen miehen hahmoa, ja intensiivisyydellään ja lahjakkuudellaan hän toi hahmoon tuoreutta. Hänen vilkas kemiansa toisen tähti Tamannaah Bhatian kanssa voitti myös sydämiä.

Kaalkoot

Äskettäin ilmestyneessä Kaalkoot-ohjelmassaan Vijay Varma näytteli SI Ravi Shankar Tripathin hahmoa, positiivista poliisihahmoa, ja näyttelijä asettui monipuolisuuteensa esiin hahmon kenkiin ja teki yhden vaikuttavimmista esityksistä. Hahmo vaatii hienovaraisuutta ja tasoitusta, ja Vijay Varma hallitsi hahmon sävyn näyttelijäkyvyllään.

Tämä Vijay Varman esitys eri hahmoissa todistaa hänen olevan monipuolisuuden kuningas ja perustanut erilaisen liigan, jossa kukaan ei ole hänen lähellään. Näyttelijä on näyttänyt alan debyytistään lähtien ja on vuosien varrella saavuttanut yleisön luottamuksen häneen, mikä takaa myös sen, että hänen läsnäolollaan elokuvissa ja ohjelmissa yleisö voi juurtua mihin tahansa sisältöön. jossa hän esiintyy. Vijay Varma, joka viime vuonna näytteli myös Darlingsissa harmaasävyistä hahmoa, hämmästytti yleisön poikkeuksellisella suorituksellaan. Valmisteluvaiheessa Vijay nähdään seuraavaksi Homi Adajanian elokuvassa Murder Mubarak, Sujoy Ghoshin Devotion of Suspect X ja kauan odotetuissa Mirzapur 3:ssa.

Samankaltaiset artikkelit