Valtiovarainministeriö pyytää pankkeja seuraamaan 20 parasta IBC-tapausta – Banking & Finance News

Finance ministry

Valtiovarainministeriö pyysi perjantaina julkisen sektorin pankkien johtajia seuraamaan ja tarkastelemaan 20 yleisintä maksukyvyttömyys- ja konkurssikooditapausta osana huonoa varainhoitoa. Kokouksessaan julkisen sektorin pankkien (PSB:t) toimitusjohtajien ja toimitusjohtajien kanssa rahoituspalvelusihteeri Vivek Joshi pyysi heitä tarkistamaan kuukausittain 20 yleisintä tapausta niiden ratkaisemiseksi. Lisäksi hän pyysi heitä myös seuraamaan tapauksia, jotka odottavat pitkään hyväksymistä ja ratkaisua. maksukyvyttömyys- ja konkurssilaki (IBC).

Kokouksessa tarkasteltiin myös National Asset Reconstruction Company Limitedin (NARCL) toimintaa. Jatkossa valtiovarainministeri tarkastelee myös pankkien toimintaa eri näkökulmista. NARCL, valtion yksikkö, perustettiin vuonna 2021, ja enemmistöosuuden omistivat julkiset pankit ja loput yksityiset pankit Canara Bankin ollessa sponsoripankki.

Se on rekisteröity Intian keskuspankissa omaisuuden jälleenrakennusyhtiöksi vuoden 2002 arvopaperistamis- ja jälleenrakennuslain sekä turvallisuusetujen täytäntöönpanon mukaisesti.

Hallitus hyväksyi vuonna 2021 ehdotuksen 30 600 miljoonan ruplan arvoisen valtion takuun antamisesta NARCL:n myöntämille vakuuksille.

Säännöksen mukaan NARCL maksaisi luottotappioista enintään 15 prosenttia sovitusta arvosta käteisenä ja loput 85 prosenttia olisivat valtion takaamia vakuuskuitit.

Valtiovarainministeri Nirmala Sitharaman ilmoitti vuosien 2021-2022 budjettipuheessaan, että hallitus aikoo perustaa huonon pankin osana pankkijärjestelmän noin 2 000 000 biljoonan arvoisten huonojen lainojen ratkaisemista.

Samankaltaiset artikkelit