India Ratings nosti Adani Greenin luokituksen – Market News

adani, adani group, gautam adani, adani coal, cil, coal in india

India Ratings and Research (Ind-Ra) on nostanut Adani Green Energyn (AGEL) pitkän aikavälin liikkeeseenlaskijaluokituksen IND AA- tasolle IND A+. Näkymät ovat vakaat.” Parannustekijät jatkuvat vahvana operatiivisen omaisuuden suorituskyvyssä, voimakkaassa toteutuksen skaalautumisessa, ja vuotuiset kapasiteetin lisäykset ovat todennäköisesti 4GW-5GW vuodessa keskipitkällä aikavälillä aiemmasta 2,5-3,5 GW:sta; ja terve vastapuolten hajautus ja saamisten vähentäminen, mikä johtaa (toiminnan kassavirta – korko)/ebitda-muunnosten kasvuun verrattuna historiallisiin tasoihin”, luokitusyhtiö sanoi.

Lok Sabhan vaalien tulokset 2024

Korotus heijastaa myös AGELin muutosta holdingyhtiön velkaantumispolitiikassa, sillä yhtiö on nyt kohdentanut varoja 750 miljoonan dollarin Holdco-lainan takaisinmaksuun. Lisäksi päivityksessä harkitaan alustan luomista AGEL:iin Total Energies SE:n kanssa, mikä mahdollistaa varojen osittaisen kaupallistamisen säilyttäen samalla konsolidointiedut. Muita tekijöitä ovat promoottorien pääomapanos warranttien kautta, joista 25 % on jo saatu, ja yhtiön jatkuva kyky turvata sekä velkaa että omaa pääomaa täysin rahoitetun rakenteilla olevan salkun varmistamiseksi, yritys sanoi.

Luokitukset heijastelevat myös Ind-Ra:n odotuksia suotuisasta käyttöasteesta rakenteilla olevaan kansioon, kun otetaan huomioon AGELin lähes 10,9 GW:n käyttökapasiteetti ja vuosittaisten kapasiteetin lisäystavoitteiden nostaminen 5 GW:iin. Lainojen lyhennysrakenne, toisin kuin aikaisemmat bulleted-rakenteet, varmistaa velan kuoletuksen, mikä johtaa 15 %:n hankkeisiin, mikä pienentää jälleenrahoitus- ja tail riskejä. Se lisäsi, että nämä tekijät ovat yhdessä vaikuttaneet velkaantuneisuuden hidastumiseen kohtuullisemmille tasoille 5,5-6,5x historiallisen korkeista 9,0x tasoista.

Samankaltaiset artikkelit