TRUST Mutual Fund käynnistää neitsytpääomaohjelman ”Flexi Cap Fund”

TRUST Mutual Fund launches maiden equity scheme 'Flexi Cap Fund'

TRUST Mutual Fund ilmoitti keskiviikkona perustavansa neitsyt osakerahastonsa ”TRUSTMF Flexi Cap Fund”. Uusi rahastotarjous (NFO) avautuu 5. huhtikuuta ja sulkeutuu 19. huhtikuuta 2024.

Tällä avoimella dynaamisella osakeohjelmalla TRUST Mutual Fund aikoo ottaa käyttöön ainutlaatuisen sijoitusmenetelmän ”Terminal Value Investing” yhdessä ”kasvun kohtuullisella arvolla” kanssa, yhtiö sanoi tiedotteessaan.

Rahastoyhtiö sanoi, että sen tavoitteena on löytää yrityksiä, jotka ovat harvinaisia, hallitsevia, haastamattomia ja pitkäaikaisia.

Rahasto sijoittaa 65-100 prosenttia rahastostaan ​​dynaamisesti intialaisiin osakkeisiin ja osakesidonnaisiin instrumentteihin eri markkina-arvoilla.

Nifty 500 TRI -indeksiin verrattavan TRUSTMF Flexi Cap -rahaston tavoitteena on tarjota sijoittajille pääoman ja tulojen pitkän aikavälin kasvua hallinnoimalla aktiivisesti sijoituksia pääasiassa hajautettuun osake- ja osakesidonnaisiin arvopapereihin. koko markkina-arvospektri.

”Tämä avoin dynaaminen osakeohjelma tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa suurten, keskisuurten ja pienten yhtiöiden osakkeisiin”, rahastotalo sanoi.

Rahastoa hallinnoivat sijoitusjohtaja Mihir Vora ja rahastonhoitaja Aakash Manghani.

Uuden rahaston lanseerauksen yhteydessä TRUST Mutual Fundin toimitusjohtaja Sandeep Bagla sanoi: ”TRUSTMF Flexi Cap -rahaston lanseeraus merkitsee pääsyämme yksityissijoittajien maailmaan. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme joukon sijoitusvaihtoehtoja, jotka auttavat saavuttamaan heidän vaurauden luomistavoitteensa.”

TRUST Mutual Fund -sijoitusjohtaja Mihir Vora sanoi: ”Trustin sijoitusrahastossa ymmärrämme eri asiakkaiden ainutlaatuisten tarpeiden huomioimisen tärkeyden. Olemme kasvusijoittajia ja uskomme, että Terminal Value Investing -puitteemme ja Growth at Reasonable Valuations (GARV) -lähestymistapamme tarjoavat eriytetyn vaihtoehdon osakerahastosijoittajille.

GARV, lyhenne sanoista Growth at Reasonable Valuations, on sijoitustapa, jolla pyritään tunnistamaan osakkeet, joilla on vahva kasvupotentiaali kohtuullisilla arvoilla.

”TRUSTMF Flexi cap Fund -rahasto kattaa tämän filosofian, ja mandaatti antaa rahastolle mahdollisuuden mukautua ja navigoida erilaisissa markkinaolosuhteissa kestävän sijoitusmenestyksen saavuttamiseksi”, Vora sanoi.

Myös TRUST Mutual Fundin rahastonhoitaja Aakash Manghani jakoi näkemyksensä käynnistämisestä. Hän sanoi: ”Olemme innoissamme TRUSTMF Flexi Cap -rahaston käynnistämisestä. Olemme vahvasti sitä mieltä, että rahastolla voi olla tärkeä rooli sijoittajien salkkujen pitkän aikavälin kulmakivenä, joka tarjoaa mahdollisuuden kestävään pääoman arvonnousuun. Hajautetuilla toimintatavoillaan ja aktiivisella johtamisellaan luotamme siihen, että rahasto voi tuottaa suotuisia tuloksia ja edistää merkittävästi sijoittajien pitkän aikavälin sijoitustavoitteita.

Samankaltaiset artikkelit