Trezor esittelee kryptolompakko Trezor Safe 3:n

Trezor is a provider of hardware cryptocurrency wallets

Trezor, laitteiston kryptovaluuttalompakkojen toimittaja, juhlii 10-vuotisjuhliaan julkaisemalla kolme itsesäilytystuotetta, mukaan lukien uuden Trezor-lompakon. Sen odotetaan sisältävän myös yksityisen avaimen varmuuskopiointiratkaisun ja vain Bitcoinin (BTC $ 26 698) lompakon.

Lähteet paljastivat, että 12. lokakuuta 2023 Tšekin tasavallassa toimiva yritys ilmoitti virallisesti laitteistolompakkonsa, Trezor Safe 3:n, lanseerauksesta. Lompakon uskotaan tukevan yli 7 000 kryptovaluuttaa. Yritys mainitsi, että uuden lompakon lanseerauksen odotetaan olevan tärkeä virstanpylväs Trezorin lähtötason laitteistolompakoiden tarjonnassa.

Trezor Safe 3:n hinnan uskotaan olevan noin 79 dollaria ja sitä on saatavana neljässä värissä: aurinkokulta, tähtihopea, galaktinen ruusu ja kosminen musta, Cointelegraph lisäsi.

Trezor on myös esitellyt oman fyysisen yksityisen avaimen säilytysratkaisunsa, Trezor Keep Metallin. Siemenlauseen tai yksityisen avaimen turvallisuuden uskotaan olevan tärkeämpää kuin itse laitteistolompakkolaitteen turvallisuuden. Lisäksi käyttäjät voivat palauttaa pääsyn lompakkoon, vaikka laitteistolompakko katoaisi tai vahingoittuu, Cointelegraph totesi.

Samankaltaiset artikkelit