”Trail-pohjainen tekee pelin muuttajan” – Market News

money

, Axis AMC:n sijoitusjohtaja (CIO), uskoo, että voittojen saaminen markkinoilla ei ole suuri huolenaihe, koska ulkomaiset sijoittajat ovat edelleen alisijoitettuja. Hän kertoo, että rahastotalo on panostanut myynti- ja jakelurakenteensa uudistamiseen järjestelmien hajauttamisen lisäksi.

Muokatut otteet:

Viimeaikaiset osavaltiokyselyn tulokset ovat tuoneet luottamusta vakaudesta. Lisäksi jopa Yhdysvallat osallistuu äänestyksiin tänä vuonna, joten epävarmuus näkyy maailmanlaajuisesti. Mitä tulee voiton kirjaamiseen, en näe suurta syytä huoleen, koska ulkomaiset sijoittajat ovat edelleen alisijoittaneet Intiaan. Vähittäiskaupan puolella virrat ovat olleet johdonmukaisia, suurelta osin systemaattisten investointisuunnitelmien (SIP) kautta. Tämä on enemmän ”omaisuuden allokaatiopäätös” kuin vedonlyönti, jonka tarkoituksena on viedä rahaa kotiin indeksien noustessa. Tärkeää on, että markkinat menestyivät hyvin ja tulos oli vahva kahdella ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Tarvitsemme tulosvauhtia jatkaaksemme.

Passiiviset vastaavat tarpeeseen, mutta olen agnostikko aktiivisten ja passiivisten järjestelmien välillä. Korkeat SIP-tasot osoittavat, että uudet sijoittajat saavat hyviä kokemuksia. Mitä pidempi sijoitushorisontti, sitä parempi tuotto. Niin kauan kuin ne tulevat pitkälle matkalle, sijoitustavalla ei ole paljon väliä. Sääntelyviranomaiset ovat tehneet hienoa työtä tässä asiassa. Aikaisemmin tapahtui paljon harhaanmyyntiä, kun oli ennakkoprovisioita. Nyt palkkiot ovat polkupohjaisia, myyjien etu on, että asiakkailla on hyvät kokemukset.

Olemme vasta alkamassa raapia pintaa sijoittajien lukumäärän suhteen. Suurin osa uusista AMC:istä on tulossa eriytetyillä jakelustrategioilla. Kaikki eivät kilpaile osuudesta samasta piirakasta, vaan itse piirakka kasvaa. Fintechin toimintatapa osoittaa, että sijoitusrahastojen jakelustrategiat ovat muuttumassa. Heidän joulukuussa avaamiensa SIP-pisteiden määrä on ollut merkittävä. Suoramyynnin lisäksi meillä on jakelukanava, yksityinen varallisuuskanava, jakelu pankkien kautta, ja nyt myös fintechistä on tulossa isoja.

Se ei välttämättä ole totta.

Jakelijat ovat tehneet tästä perheyrityksen. Oletetaan, että joku hoitaa 500–600 miljoonan AUM:n (hallinnassa olevat varat), ikuisuus on 5–6 miljoonaa. Kustannusrakenteen muutoksista huolimatta, vaikka markkinat kasvaisivat 11-12 %, AUM kaksinkertaistuu noin viiden vuoden välein. Niin paljon kuin teollisuus on menestynyt, niin ovat myös jakelijat.

Huolimatta markkinoiden reaktiosta AMC:n tapahtumiin, emme nähneet massiivisia ulosvirtauksia. Suurin osa sijoittajista ja jakelijoista pysyi tukena. Jotkut suuret instituutiot, jotka sijoittavat ensisijaisesti velkarahastoihimme, olivat kuitenkin pysäyttäneet meidät. Olemme ottaneet käyttöön tarkastukset ja tasapainot, ja sen seurauksena toimielimet ovat nyt palanneet. Velkamme AUM, joka oli 70 000 miljoonaa maaliskuussa 2023, oli ylittänyt 90 000 miljoonaa rupiaa syyskuuhun mennessä.

Meillä on uusi myynti- ja jakelurakenne. Velkapuolella ei ole juurikaan tapahtunut muutosta. Keskityimme markkinointiponnistukseen markkinaosuuden kasvattamiseksi. Vahvistimme organisaatiorakennetta myynnin puolella, mutta emme niin paljon rahastonhallinnan puolella. Kun markkinat ovat muuttuneet arvokeskeisiksi, olemme päättäneet monipuolistaa järjestelmien valikoimaa.

Samankaltaiset artikkelit