Toimitusjohtaja Chauhan – IPO-uutisia: NSE odottaa SEBI:ltä uuden DRHP:n jättämistä listautumiseen

NSE< NSE news, IPO, IPO news, market news, DRHP, DRHP news, SEBI, SEBI news

Kansallinen pörssi (NSE) odottaa Intian arvopaperi- ja pörssilautakunnalta (Sebin) hyväksyntää uuden red silakka-luonnoksen (DRHP) jättämiselle pitkään suunniteltua listautumisantia varten, Ashishkumar Chauhan, MD & toimitusjohtaja kertoi. Toimittajat torstaina.

”Sebin on hyväksyttävä listautumisanti. Kun he ovat antaneet hyväksynnän, anomme sitä”, Chauhan sanoi. ”BSE:llä kesti yhdeksän vuotta saada hyväksyntä listautumisannista Sebiltä… emme tiedä kuinka kauan kestää ennen kuin saamme sen”, maan suurimman pörssin johtaja sanoi.

Aiemmin NSE oli jättänyt hakemuksen (DRHP) Sebille sen listaamiseksi vuoden 2016 lopulla. Useiden vireillä olevien sääntelyongelmien ja tutkimusten vuoksi lupaa listautumisen jatkamiselle ei kuitenkaan myönnetty.

”Muutama vuosi sitten NSE oli laatinut luonnoksen punaiseen kuulemisesitteeseen (DRHP), mutta Sebi ei hyväksynyt sitä”, NSE:n virkamies kertoi toimittajille. ”Tuore DRHP voidaan valmistaa vasta, kun Sebi nyökkäsi.”

Raporttien mukaan Sebi on toimittanut NSE:lle, myös maailman suurimmalle johdannaispörssille, tarkistuslistan ennakkoehdoista, jotka on täytettävä, ennen kuin se voi jatkaa listautumisannissa.

Sebi on myös pyytänyt NSE:tä parantamaan pörssin hallinto- ja ohjausjärjestelmiä koskevia standardeja ennen listautumishakemuksensa jättämistä ja ratkaisemaan kaikki tällä hetkellä tuomioistuimissa vireillä olevat oikeudelliset asiat.

Toinen kokouksen virkamies kertoi toimittajille, että NSE ei osta National Commodities and Derivatives Exchangea (NCDEX), vaan aikoo laajentaa ja käynnistää uusia hyödykejohdannaissopimuksia.

Useat raportit olivat aiemmin ehdottaneet, että NSE on viimeisessä vaiheessa ostamassa NCDEX:ää 900-1 000 miljoonan yrityksen arvolla.

Tällä hetkellä NSE tarjoaa 28 tuotetta hyödykejohdannaissegmentissä. Lokakuussa se julkisti 13 uutta hyödykejohdannaissopimusta.

NSE on havainnut lisääntynyttä kiinnostusta hyödykejohdannaisten segmenttiin, erityisesti WTI-raakaöljyn ja maakaasun johdannaisiin. NSE:n aikaisemmassa tiedotteessa todettiin, että osallistumista on havaittu erilaisilta osallistujaryhmiltä, ​​mukaan lukien ulkomaiset portfoliosijoittajat (FPI) ja kotimaiset sijoitusrahastot.

Samankaltaiset artikkelit