Pääomasijoitukset kiinteistöihin laskivat 12 % 2,3 miljardiin dollariin huhti-syyskuussa – Market News

DTDC

Pääomasijoitukset kiinteistöihin laskivat Anarockin mukaan 12 prosenttia 2,3 miljardiin dollariin kuluvan tilikauden ensimmäisen kuuden kuukauden aikana.
Pääomasijoitukset kiinteistöihin olivat vuoden takaisella kaudella 2,7 miljardia dollaria.

Kiinteistökonsultti Anarock Capitalin raportin FLUX – 1H FY24 mukaan keskimääräinen lippukoko Intian kiinteistösektorille on noussut 117 miljoonaan dollariin vuoden 24 ensimmäisellä puoliskolla, kun se oli 100 miljoonaa dollaria huhti-syyskuussa 23. .

ANAROCK Capitalin toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja Shobhit Agarwal sanoi, että keskimääräinen lipun koko on kasvanut johtuen ”suuresta kaupasta, jossa Brookfield India Real Estate Trust REIT ja Singaporen valtiovarainrahasto GIC ostivat yhdessä kaksi kaupallista omaisuutta – yhden Mumbaissa ja toisen Gurugram (NCR), Brookfield Asset Managementilta, jonka yritysarvo on 1,4 miljardia USD. Anarockin mukaan osakesijoitukset ovat edelleen sijoittajien suosituin reitti, mistä on osoituksena se, että osakkeen osuus on edelleen hyvä 89 prosentissa, konsultti sanoi.

Kotimaiset investoinnit kasvoivat 9 prosenttia (274 milj. USD) Intian RE-pääoman kokonaismäärästä 24. tilikauden ensimmäisellä puoliskolla verrattuna 252 milj. USD:iin 23. vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

Ulkomaisten sijoitusten osuus on pudonnut 88 prosenttiin vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla verrattuna 91 prosenttiin 23. vuoden huhti-syyskuussa.

Samankaltaiset artikkelit