Terästuotteiden valmistaja Shri Balaji Valve Components asettaa listautumishintakaistan 95-100 rupiaan osakkeelta – IPO-uutiset

IPO

Terästuotteiden valmistaja Shri Balaji Valve Components ilmoitti perjantaina, että se on vahvistanut listautumisannin hintarajaksi 95-100 rupiaa osakkeelta. Osake avataan yleisölle 27. joulukuuta ja päättyy 29. joulukuuta, yhtiö sanoi tiedotteessaan.

Se sanoi, että julkinen osakeanti on kokonaan uusi 21,6 miljoonan osakkeen liikkeeseenlasku. Hintojen yläpäässä yhtiö pyrkii keräämään julkisesta annista noin 21,60 miljoonaa rupiaa. Yhtiön osakkeet on suunniteltu BSE-SME-segmentille.

Liikkeeseenlaskun ainoa pääjohtaja on Hem Securities Ltd, kun taas Bigshare Services on listautumisannin rekisterinpitäjä. Annin tuotto käytetään investointien rahoittamiseen lisälaitosten ja koneiden asentamiseen, käyttöpääomavaatimusten täyttämiseen sekä yleisiin yritystarkoituksiin.

Pune-pohjainen Shri Balaji Valve Components valmistaa venttiilikomponentteja energia-, rakennus-, öljy- ja kaasuteollisuudelle sekä lääketeollisuudelle.

Samankaltaiset artikkelit