Sundaram Home Finance maksaa 10 kr:n pieniä yrityslainoja Pohjois-Tamil Nadussa – Banking & Finance News

Sundaram Home Finance, Sundaram Home Finance news, banking news, loans, loan news, Sundaram Home Finance loans

Sundaram Home Finance on tunkeutunut Tamil Nadun pohjoisosaan osana visiotaan laajentaa läsnäoloaan osavaltiossa.

Kaupungissa sijaitseva ei-pankkirahoitusyhtiön kokonaan omistama tytäryhtiö on laatinut suunnitelmat 10 miljoonan ruplan maksamisesta alueen ensimmäisenä toimintavuotena.

Sundaram Home Finance on perustanut Kancheepuramiin eksklusiivisen pienyrityslainakonttorin, joka tarjoaisi jopa 20 lakhin lainoja pienille yrityksille, jotka etsivät varoja käyttöpääomavaatimustensa täyttämiseen kasvun vauhdittamiseksi.

Kancheepuramin sivukonttori on tarkoitettu palvelemaan alueen pienyrityksiä sekä naapurimaiden Cheyyaria, Vandavasia, Arakkonamia, Walajabadia, Oragadamia ja Sriperumbuduria.

Yritys aloitti pienyrityslainojen segmentissä lokakuussa 2022 ja on avannut 25 yksinoikeudella toimivaa konttoria Tamil Nadun etelä- ja länsiosissa maksaen 65 miljoonaa rupiaa ensimmäisen toimintavuoden aikana.

”Kancheepuram on kaupankäynnin keskus, ja sen pk-yritykset ovat pärjänneet viime aikoina hyvin. Kaupunki houkuttelee myös lakhs turisteja ja harrastajia ympäri vuoden. Meillä on jo vahva läsnäolo Pohjois-TN:ssä asuntorahoitusliiketoiminnassamme ja ymmärrämme nämä markkinat hyvin”, yhtiö MD Lakshminarayanan Duraiswamy sanoi lausunnossaan.

”Olemme varmoja saavamme lähivuosina hyödyntää tämän alueen pienyrityslainasegmentin mahdollisuutta”, hän lisäsi.

Yhtiö on asettanut tavoitteekseen maksaa 10 miljoonaa rupiaa alueelle lanseerauksen alkuvaiheessa. Ensi vuonna yhtiö aikoo jatkaa laajentumistaan ​​Aranissa, Amburissa ja Tirupatturissa, lausunnossa todettiin.

Telanganan toiminnasta Sundaram Home Finance sanoi, että se aikoo kaksinkertaistaa pienyritysten lainakonttoriverkostonsa 50:een seuraavien yhdeksän-12 kuukauden aikana.

Sundaram Home Finance kirjasi 117 miljoonan rupian nettovoiton 2 307 miljoonan Rs:n maksuista 30.9.2023 päättyneeltä kuuden kuukauden jaksolta.

Samankaltaiset artikkelit