Tapaa kuusi intialaista prinssiä ja tiedä heidän ylellisestä elämästään, kalliista omaisuudestaan ​​ja upeista palatseistaan

Princes of India and their lavish lifestyle

Intian kuninkaalliset perheet ovat olleet olemassa vuosikymmeniä, vaikka heidän valtansa maassa on jäänyt taka-alalle, perheiden runsaus, loisto ja valtava rikkaus ovat edelleen otsikoissa. Kuninkaalliset jälkeläiset, kuuluisien dynastioiden prinssi, asuvat elämää suuremmissa palatseissa ja heillä on naurettavan kalliita esineitä. Tässä viisi prinssiä ja heidän ylenpalttisen elämäntyylinsä:

Maharaja Padmanabh Singh

Maharaja Padmanabh Singh, tämän luettelon vaurain ja tunnetuin nuori intialainen kuninkaallinen, säteilee prinssin nykyaikaista ilmaa. Hän oli vain 13-vuotias, kun hänet kruunattiin Jaipurin kuninkaaksi vuonna 2011, ja vuonna 2018 Business Insider kuvaili häntä varakkaaksi kuninkaaksi. Singhin Instagram on todiste hänen merkittävästä tyylitajuistaan, jota hän kehittää osallistumalla usein Pariisin ja Milanon muotiviikkoihin.

Kiinnostavaa kyllä, Singh käveli kiitotiellä myös Milanossa, Italiassa vuonna 2018 Dolce- ja Gabbana-muotiesityksissä. Padmanabh Singh on taitava poolopelaaja, joka asuu City Palacessa Jaipurissa. Architectural Digestin mukaan Polo on hänen ”suurin intohimonsa”. Padmanabh Singh syntyi 2. heinäkuuta 1998 New Delhissä poliitikko Diya Kumarille ja Maharaja Narendra Singhille. Hän sai koulutuksensa Millfieldissä, julkisessa koulussa Streetissä Somersetissa, Englannissa, sekä Mayo Collegessa Ajmerissa Intiassa. Hän oli Forbesin 30 alle 30 -listalla toimiessaan Indian Polo Teamin kapteenina Englannissa.

Mahanaaryaman Rao Scindia

Mahanaaryaman Rao Scindia on Gwaliorin Scindian perheen laillinen perillinen ja nuori mies, jolla on Yalen yliopiston tutkinto. Hän on Bharatiya Janata -puoluetta edustavan Intian parlamentin jäsenen Jyotiraditya Madhavrao Scindian poika. Vaikka hänen isänsä ruokkii hänessä olevaa poliitikkoa, hänen äitinsä Priyadarshini Scindia nimettiin yhdeksi maan 50 viehättävimmästä naisesta GQ:n raportin mukaan.

Nuori prinssi, joka on osallistunut mielenosoituksiin isänsä kanssa 13-vuotiaasta lähtien, asuu Jai Vilasin palatsissa Gwaliorissa, joka on yksi maan ylellisimmistä kodeista ja jolla on 40 hehtaaria maata.

Yuvraj Shivraj Singh

Yuvraj Shivraj Singh, Jodhpuria hallinneen Rathore-dynastian jäsen ja Gaj Singhin poika, joka asuu tällä hetkellä Umaid Bhawanin palatsissa, joka on tällä hetkellä vuokrattu Taj Hotels Groupille. 26 hehtaarin kiinteistö toimi valintapaikkana Nick Jonasin ja Priyanka Chopran ylellisiin intialaisiin häihin.

On huomionarvoista, että Shivraj Singh pelasi Poloa opiskellessaan Etonin yliopistossa ennen siirtymistään Oxford Brookes -yliopistoon ansaitsemaan liiketalouden tutkinnon.

Yaduveer Krishnadutta Chamaraj Wadiyar

Yaduveer Krishnadatta Chamaraja Wadiyar, Mysoren valtakunnan hallitsija ja Wadiyar-perheen hallitseva monarkki, asuu ylevässä Mysoren palatsissa, joka tuhoutui täysin tulipalossa vuonna 1896 ja rakennettiin uudelleen vuonna 1912. Upea omaisuus muodostaa 72 hehtaaria! Yaduveer, joka kruunattiin kuninkaaksi 23-vuotiaana, ylläpitää tällä hetkellä merkittävää poliittista roolia Mysoressa. Hänellä on myös taloustieteen ja englannin kielen tutkinnot.

Yuvraj Lakshya Raj Singh Mewar

Toinen intialainen prinssi, joka elää hämmästyttävää elämää, on Lakshya Raj Singh Mewar. Upeassa Udaipur City Palacessa asuva prinssi vastaa myös useista RH Group of Hotelsin omistamista viiden tähden hotelleista. Intian prinssi nähdään usein vierailemassa eri puolilla maailmaa, seurustelemassa kuuluisien ihmisten kanssa ja käymässä hienoissa tapahtumissa. Intiassa ollessaan hän matkustaa usein Rolls Roycella, BMW:llä tai avoimilla hevoskärryillä, jotka on tehty mittatilaustyönä suuren sisäänkäynnin luomiseksi.

Saif Ali Khan

Nawabit pystyivät hallitsemaan Pataudin valtakuntaa, ja Mansoor Ali Khan Pataudi toimi viimeisenä nimellisenä hallitsijana. Saif Ali Khan, Soha Ali Khan ja Saba Ali Khan syntyivät Hänen kuninkaalliselle korkeudelleen, joka oli myös Intian krikettijoukkueen entinen kapteeni ja Bollywood-näyttelijä Sharmila Tagore.

Pataudin palatsin omistaa myös Saif Ali Khan. Pataudin palatsi, joka tunnetaan myös nimellä Ibrahim Kothi, on kooltaan 10 hehtaaria, ja se on toiminut monien Pataudi-dynastian jäsenten asuinpaikkana.

Samankaltaiset artikkelit