SRM-urakoitsijat listalle 3. huhtikuuta – Tässä on luettelo kaikista listautumisista, uudet listaukset ensi viikolla – IPO-uutisia

IPOs to list next week

Huhtikuun ensimmäisellä viikolla jälkimarkkinoilla debytoi yhteensä kymmenen yritystä, jotka yhdistävät sekä emolevyn että pk-yritykset. Emolevysegmentissä listataan vain yksi yritys. 28. maaliskuuta on SRM Contractors IPO:n viimeinen päivä. Pk-kategoriassa on kuitenkin listattu yhdeksän yritystä, jotka ovat päättämässä listautumistaan.

Yhtiön odotetaan listautuvan pörssiin 3. huhtikuuta. Se haluaa kerätä 10,20 miljoonaa rupiaa tarjoamalla 6,2 miljoonaa osaketta. Se piti listautumisannin hintakaistan 200–210 rupiassa osaketta kohden. Yhtiön toimialana on teiden ja tunnelien rakentaminen ja kehittäminen Jammun & Kashmirin ja Ladakhin liittoalueilla. Se on ainoa yritys, joka on listattu emolevylle huhtikuun ensimmäisellä viikolla.

Yhtiö listautuu odotusten mukaan 1. huhtikuuta maanantaina pk-segmentissä. Yhtiö keräsi 25,80 miljoonaa ruplaa tarjoamalla 3 miljoonaa osaketta. Se on säilyttänyt tarjouskilpailua varten kiinteän hinnan 86 ruplaa osakkeelta. Yhtiö avasi liittymänsä 21. maaliskuuta ja päätti sen 26. maaliskuuta.

Yhtiön osakkeen odotetaan nousevan pörssiin 2. huhtikuuta pk-kategoriassa. Se on kirjallinen emissio, joka nostaa 25,35 miljoonaa rupiaa koko uudella 2,8 miljoonan osakkeen emissiolla. Yhtiö avasi merkinnän 22. maaliskuuta ja sulki sen 28. maaliskuuta hintaan 84-89 rupiaa osakkeelta.

Yhtiön osakkeiden odotetaan listautuvan pk-segmentissä 4. huhtikuuta. Se keräsi 63,45 miljoonaa rupiaa ja tarjosi 6,3 miljoonaa osaketta. Yhtiö avasi merkinnän 26. maaliskuuta ja sulki sen 28. maaliskuuta hintaan 95-101 rupiaa osakkeelta.

Sen odotetaan debytoivan jälkimarkkinoilla 3. huhtikuuta pk-kategoriassa. Yhtiö keräsi sijoittajilta 4,76 miljoonaa ruplaa. Se tarjosi sijoittajille täysin uuden 6,8 miljoonan osakkeen liikkeeseenlaskun. Yhtiön hintaluokka oli 66-70 ruplaa osakkeelta.

Yhtiön osakkeiden uskotaan listautuvan 3. huhtikuuta NSE pk -segmentissä. Yhtiö on kirjallinen 18,14 miljoonan rupian emissio, joka tarjoaa miljoona osaketta. Se piti hintakaistan alueella 159-168 Rs osaketta kohden. Tarjouskilpailu avattiin 26. maaliskuuta ja päättyy 28. maaliskuuta.

Yhtiön osakkeiden odotetaan nousevan pörssiin 3. huhtikuuta pk-kategoriassa. Se haluaa kerätä 21,97 miljoonaa rupiaa tarjoamalla uutta 4 miljoonan osakkeen emissiota. Se avasi merkintänsä 26. maaliskuuta ja sulkeutuu 28. maaliskuuta. Yhtiön osakkeet listataan NSE SME:ssä. Se on pitänyt listautumisannin hintaluokan välillä 51–54 rupiaa osaketta kohden.

Yhtiön osakkeiden odotetaan listautuvan 3. huhtikuuta. Se vahvisti listautumishinnaksi 40 rupiaa osakkeelta kerätäkseen 5,60 rupioita ja tarjoaa 1,4 miljoonaa osaketta. Yhtiö listataan pk-segmentissä. Se avasi tilauksensa 26. maaliskuuta ja sulkeutuu 28. maaliskuuta.

Yhtiön osakkeen odotetaan nousevan pörssiin 5. huhtikuuta NSE-pk-kategoriassa. Hän haluaa kerätä 14,25 miljoonaa rupiaa tarjoamalla 1,9 miljoonaa osaketta. Se avasi merkintänsä yksityissijoittajille 27. maaliskuuta ja päättyy 2. huhtikuuta. Yhtiö piti listautumisannin hintaluokan välillä Rs 72-76 per osake.

TAC Infosecin osakkeiden odotetaan debytoivan jälkimarkkinoilla 5. huhtikuuta NSE pk -segmentissä. Yhtiö kerää 30 miljoonaa ruplaa tarjoamalla 2,8 miljoonaa osaketta. Yhtiö asetti listautumisannin hintarajaksi 100–106 rupiaa osakkeelta.

Samankaltaiset artikkelit