Smriti Irani muistaa tienaavansa 1 800 rupiaa kuukaudessa McDonald'sissa, kun hänet valittiin Tulsi Viraniksi Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi -viihdeuutisia

Smriti Irani

Intian televisioteollisuudessa näyttelijästä poliitikko Smriti Iranista tuli ikoninen nimi Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi -hahmollaan. Äskettäin Smriti kertoi, kuinka hän sai pääroolin ohjelmassa ja kuinka paljon hän sai tuolloin päiväpalkkaa.

Curly Talesin kanssa käydyn keskustelun aikana hän muisteli, kuinka hän eli äärimmäisen vaikeissa taloudellisissa olosuhteissa tuona elämänsä aikana.

”Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi ei tapahtunut persoonallisuuden vuoksi”, hän sanoi. Ekta Kapoorin toimistossa astrologi näki Smritin kaukaa ja pyysi heitä pysäyttämään hänet, hän sanoi.

”Astrologin nimi oli Janardhan, ja hän sanoi, että minusta tulee suuri tähti, olin mennyt sinne allekirjoittamaan sopimuksen, jossa aion näytellä jonkun siskoa”, Smriti sanoi ja lisäsi, ettei hän tiennyt Ektan olevan. istui verhon takana panditin kanssa ja hän sanoi Ektalle ”jos työskentelet hänen kanssaan, hänestä tulee iso kasvo maassa.”

Heti kun astrologi lopetti lauseensa, Ekta tuli heti ja kysyi häneltä ”Mitä allekirjoitin”, hän lisäsi. Sopimuksen mukaan hänelle maksettiin noin 1 200–1 300 rupiaa päivässä, Smriti paljasti.

”Tein tuolloin siivooja McDonald'sissa, jossa sain palkkaa 1800 rupiaa kuukaudessa. Joten 1 200 rupiaa päivässä saaminen oli paljon parempi”, BJP:n johtaja sanoi.

Smriti muisti, että heti kun Ekta Kapoor huomasi allekirjoituksensa, hän repi sopimuksen ja päätti heittää hänet Tulsi Viraniksi hintaan 1800 Rs/päivä. Poliitikoksi muuttuneelle näyttelijälle tämä oli merkittävä hetki, sillä hän sai yhdestä työpäivästä kuukauden palkkaa.

Roolistaan ​​Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thissa Smriti Irani sai paljon näkyvyyttä. Intian televisiossa se oli pisin ohjelma, ja näyttelemisen jälkeen Smritistä tuli poliitikko.

Samankaltaiset artikkelit