Siroya Corp kehittää sekakäyttöprojektia Mumbaissa, odottaa Rs 1200 op ylälinjaa

Siroya Corp to develop 1 mn sqft mixed use project in Mumbai, expects Rs 1200 cr topline

Siroya Corp, johtava kehittäjä, joka on toteuttanut yli 3 miljoonaa neliöjalkaa kiinteistöprojekteja Mumbaissa ja Dubaissa, on käynnistänyt yhteisen kehitysprojektin Oshiwarassa, Andheri Westissä. Hanke kattaa miljoonan neliömetrin kehityspotentiaalin, jossa myyntipinta-ala on 350 000 neliöjalkaa sekakäyttöön tarkoitettua kehitystä, ja arvioitu huipputuotto on Rs 1200 crore.

Siroya Corp:n toimitusjohtaja Rishabh Siroya kommentoi hanketta: ”Katsoimme monikäyttöisen kehityksen, joka kattaa kaupalliset, asuinrakennukset ja liiketilat. Alustavien keskustelujemme mukaan aiomme lanseerata kaksi korkeaa 40-kerroksista tornia, joissa kussakin on noin 600 asuntoa.

”Omistautumisemme perustuu asuintilojen luomiseen, jotka eivät vain resonoi nykyajan elämäntyylien kanssa, vaan myös rikastavat Mumbain kulttuurista kuvakudosta”, hän lisäsi.

Tämä uusin yritys on seurausta Siroya Corpin onnistuneesta 250 yksikön toimituksesta Oshiwaraan, joka on ansainnut tunnustuksia maamerkkiprojektina, jota juhlitaan rakentamisen ja suunnittelun laadusta.

Yhtiön mukaan sen saavutettu luotettavuus on kerännyt luottamusta sijoittajien ja sidosryhmien keskuudessa, mikä entisestään on vahvistanut asemaansa Mumbain kiinteistömarkkinoilla.

Samankaltaiset artikkelit