Terämäinen metalli löydetty matkustajan ruoasta Air India Bangalore–San Francisco -lennolla; Lentoyhtiö pahoittelee – näin tapahtui

Air india

Viikko sen jälkeen, kun lentomatkustaja väitti, että hänen ateriassa oli terämäinen metallikappale Bangalore–San Francisco-lennon aikana, Air India vahvisti lausunnossaan ”vieraan esineen” esiintymisen ruoassa. Lentoyhtiö katsoi vieraan esineen ravintolakumppaninsa käyttämän vihannesjalostuskoneen syyksi.

Rajesh Dogra, Air Indian Chief Customer Experience Officer, ilmoitti, että he ovat suorittaneet tutkimuksen ja tunnistaneet metallikappaleen lähteen.

”Air India vahvistaa, että lennollamme olleen vieraan aterioista löytyi vieras esine. Tutkimuksen jälkeen sen on havaittu olevan peräisin catering-kumppanimme tiloissa käytetystä vihannesten käsittelykoneesta”, Air India Chief Customer Experience Officer Rajesh Dogra sanoi lausunnossaan.

Air India vakuutti, että he ovat ryhtyneet toimiin tällaisten tapausten estämiseksi tulevaisuudessa, mukaan lukien lisänneet käsittelylaitteiden tarkastuksia. He ovat myös pyytäneet anteeksi kärsineeltä asiakkaalta ja ilmaisseet pahoittelunsa tapauksesta.

Toimittaja löytää terän ruoastaan

Matkustaja Mathures Paul jakoi kokemuksensa sosiaalisessa mediassa korostaen huolta elintarviketurvallisuudesta.

”Air India -ruoka voi leikata kuin veitsi. Paahdetussa bataattisessa ja viikunapukussa piileskeli terältä näyttävä metallikappale. Tunsin sen vasta muutaman sekunnin pureskelun jälkeen. Onneksi mitään vahinkoa ei tapahtunut”, matkustaja Mathures Paul, toimittaja, sanoi viestissä.

Paul syytti Air Indian catering-palvelua ja lisäsi, ”mutta tapaus ei paranna kuvaa, jonka minulla on Air Indiasta”, ja lisäsi, että ”entä jos metallipala olisi lapselle tarjotussa ruoassa?”

”Air India on ollut tekemisissä asianomaisen asiakkaan kanssa ja pahoittelee syvästi tätä kokemusta”, hän lisäsi.

Toinen tapaus viikon sisällä

Tämä tapaus on toinen valitus, joka koskee Tata Groupin omistaman Air Indian kaukolennoilla tarjoiltuja ruokia. Vain päiviä aiemmin New Delhi-Newark -lennon bisnesluokan matkustaja syytti lentoyhtiötä ”kypsentämättömän” ruoan tarjoilusta ja likaisten istuinten pitämisestä, pitäen matkaa ”painajaisena”.

(PTI:n tuloilla)

Samankaltaiset artikkelit