Sijoita Sukanya Yojana, PPF 5. huhtikuuta mennessä saadaksesi tämän megaetun

Invest in Sukanya Yojana, PPF by April 5 to reap this mega benefit

Uusi tilikausi 2024–2025 on alkanut, ja veronmaksajilla on kiire miettiä, mitkä sijoitusvaihtoehdot valitsevat säästääkseen veroja ja optimoidakseen ansaintamahdollisuuksiaan näillä rahoitusvälineillä. Saatavilla olevista eri vaihtoehdoista kaksi suosittua veroa säästävää sijoitusvaihtoehtoa ovat Sukanya Samriddhi Yojana (SSY) ja Public Provident Fund (PPF).

Jos aiot sijoittaa rahasi näihin kahteen järjestelmään, sinun tulee olla tietoinen tästä salaisuudesta. Jos sijoitat SSY:hen ja PPF:ään tänään 5.4. mennessä, saat merkittäviä korkoetuja.

Tämä Intian hallituksen tukema säästöohjelma otettiin käyttöön tammikuussa 2015 kannustamaan vanhempia säästämään tyttärensä tulevia kuluja varten. Tällä hetkellä SSY-sijoitusten vuosikorko on 8,2 prosenttia.

Miten Sukanya Samriddhi Yojanaan sijoittaminen 5. huhtikuuta mennessä vaikuttaa?

SSY:hen sijoittaminen huhtikuun 5. päivään mennessä johtaa SSY-tilinomistajalle korkeampiin verovapaisiin korkotuloihin. Tämä merkitsee viime kädessä suurempia säästöjä tyttölapsen tulevaisuutta varten. Siksi päivämäärällä on suuri merkitys sijoittamisessa.

SSY:n sääntöjen mukaan korko lasketaan tilin alimman saldon perusteella joka kuukauden 5. päivän päättymisen ja kuukauden lopun välisenä aikana. Siksi, jos sijoitat SSY:hen kertasuorituksen tälle tilikaudelle, on tärkeää tehdä se tänään, 5. huhtikuuta mennessä. Muuten jäät paitsi koko vuoden ylimääräisestä korosta.

Vaikka maksaisit kuukausimaksuja SSY-tilillesi, varmista, että suoritat ne joka kuukauden 5. päivänä tai ennen sitä. Tämä varmistaa, että et menetä kuukausittaisia ​​korkoja. Jos SSY:n maksu suoritetaan minkä tahansa kuukauden 5. päivän jälkeen, kyseiset talletukset eivät sisälly kyseisen kuukauden korkolaskelmaan.

Julkinen Provident Fund (PPF) on erittäin suosittu väline kasvattaa rahaa ja säästää veroissa. PPF tarjoaa tällä hetkellä 7,1 prosentin vuotuisen koron. Tämän rahoitussijoituksen pääideana oli kannustaa ihmisiä säästämään pieniä summia ja samalla tarjota heille hyvät tuotot talletuksilleen ja veroetuja.

Miten PPF:ään sijoittaminen huhtikuun 5. päivään mennessä ansaitsee lisää korkotuloja sijoittajille?

Jos sijoitat PPF-tilille tälle tilikaudelle (2024–2025), varmista, että talletat rahasi ennen huhtikuun 5. päivää. Tämä auttaa sinua ansaitsemaan korkeampaa korkoa sijoituksellesi.

Kuten SSY, PPF-järjestelmässä korko lasketaan kunkin kuukauden 5. ja viimeisen päivän välisen alimman saldon perusteella. Tuottojen maksimoimiseksi sijoittajien tulee suorittaa kertasuoritukset ennen kunkin kuukauden 5. päivää. Tämä on tärkeää niille, jotka tekevät yhden vuosittaisen joukkotalletuksen, koska viivästykset johtavat koko kuukauden koron menettämiseen.

SSY- ja PPF-investointien verosäästöt

Veroa säästävien sijoitusten kannalta SSY ja PPF ovat varsin suosittuja sijoittajien keskuudessa. Näihin molempiin järjestelmiin sijoittaminen vanhan verojärjestelmän mukaisesti tarjoaa verovapautuksen sijoituksista 1,5 000 rupiaan asti vuodessa tuloverolain 80C pykälän mukaisesti.

Samankaltaiset artikkelit