Sijoita kuten Warren Buffet! Arvorahasto muuttaa 10 000 rupiaa 3 miljoonaksi rupiaksi lanseerauksen jälkeen – avainkohdat

ICICI Prudential Value Discovery Fund

ICICI Prudential Value Discovery Fund -rahastoon tehty 10 000 rupian kertasummainen sijoitus sen perustamishetkellä olisi voinut kasvaa noin. 3,1 miljoonaa rupiaa heinäkuuhun 2023 asti. Rahasto on täyttänyt 19 vuotta sen perustamisesta elokuussa 2004.

”Rs kertasummainvestointi. 10 lakh perustamishetkellä (16. elokuuta 2004), 31. heinäkuuta 2023, olisi arvoltaan noin Rs. 3,1 miljoonaa eli CAGR 20 %. Vastaava sijoitus Nifty 50:een olisi tuottanut 15,6 %:n CAGR:n noin Rs:lla. 1,5 miljardia”, ICICI Prudential AMC sanoi lausunnossaan tänään (21. elokuuta). Tässä on keskeisiä kohtia, jotka sinun tulee tietää tästä rahastosta.

AUM:n suurin arvorahasto

Lausunnon mukaan ICICI Prudential Value Discovery Fund on Intian suurin arvorahasto hallinnoitavien varojen (AUM) perusteella. Järjestelmän AUM on 32 659,44 miljardia rupiaa, mikä on lähes 30 prosenttia arvoluokan kokonaisvarallisuudesta.

Sijoitusfilosofia

ICICI Prudential Value Discovery Fund noudattaa arvosijoitustyyliä sijoittamalla hajautettuun salkkuun osakkeista, joilla on houkutteleva arvostus, mutta jotka noteerataan alennuksella luontaiseen arvoonsa.

”Suurimmat sijoitusgurut, olivatpa ne Warren Buffett, Seth Klarman, Joel Greenblatt jne., ovat kaikki arvosijoittamisen kannattajia tapana rakentaa pitkäaikaista vaurautta. Me ICICI Prudential AMC Ltd:ssä uskomme, että arvo sijoitustyylinä on tullut jäädäkseen, sillä sijoittajat ovat yhä enemmän tietoisia siitä, mikä on arvoa ja miksi sitä pitää seurata ahkerasti. Mutta varoitus tässä on se, että arvo voi toisinaan koetella kärsivällisyyttä. Saatamme joutua odottamaan pitkään, ennen kuin arvo lunastaa lupauksensa”, sanoi Nimesh Shah, ICICI Prudential AMC:n toimitusjohtaja ja rahaston 10 vuoden valmistumisen yhteydessä.

”Olemme ICICI Prudential Value Discovery Fundin matkalla pyrkineet todistamaan, että arvo tyylinä toimii hyvin myös Intiassa. Olemme iloisia voidessamme todeta, että järjestelmä on vuosien ajan auttanut kärsivällisiä sijoittajia luomaan pitkäaikaista vaurautta”, hän lisäsi.

S Naren, ED & CIO, ICICI Prudential AMC Ltd, sanoi: ”Globaalisti ja myös järjestelmässä on ollut hetkiä, jolloin arvosijoittaminen ei ole onnistunut hyvin. Jos sijoittaja on kuitenkin valmis olemaan kärsivällinen, arvosijoittaminen tuottaa huomattavaa tuottoa pitkällä aikavälillä. Tämä johtuu siitä, että arvosijoittamisen opinnäytetyössä ostetaan osakkeita, joilla on houkutteleva arvostus, mutta jotka noteerataan alennuksella luontaiseen arvoonsa.”

”Tämä lähestymistapa huomioon ottaen on suositeltavaa, että sijoittajat harkitsevat sijoittamista SIP-reitin kautta pitkällä aikavälillä, erityisesti aikoina, jolloin aikaisempi tuotto on erittäin hyvä. Toisaalta, kun aikaisemmat tuotot ovat alhaiset, suosittelemme sijoittajia harkitsemaan kertasummasijoitusta”, hän lisäsi.

SIP palauttaa

Lausunnon mukaan kuukausittainen 10 000 Rs:n SIP-investointi tähän järjestelmään perustamisesta lähtien olisi kasvanut 1,59 miljoonaan rupiaan 31. heinäkuuta 2023 eli 17,87 %:n CAGR. Vastaava sijoitus Nifty 50 TRI:hen olisi tuottanut 13,22 %:n CAGR:n.

Rahoitusjohtaja

Järjestelmää hallinnoivat tällä hetkellä Sankaran Naren ja Dharmesh Kakkad. Molemmat ovat hoitaneet tätä rahastoa tammikuusta 2021 lähtien.

Tämän järjestelmän vertailuarvo on tarkistettu Nifty 500 Value 50 TRI:stä Nifty 500 TRI:ksi 1. tammikuuta 2022 alkaen.

Samankaltaiset artikkelit